Czeglédy Csaba közösségi oldalán kommentálta az országos előválasztás első fordulójának eredményeit – írja a 24.hu.

Czeglédy durván nekiment Karácsonynak : "Csúfosan leszerepelt, sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az országos előválasztás első fordulóját Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje nyerte. A legtöbb pénzből kampányoló Karácsony Gergely, aki sofőr nélkül még Szombathelyre sem találna el magától, jócskán lemaradva csupán a második helyen végzett, vidéken csúfosan leszerepelt

- így értékelte az előválasztás első körének eredményét Czeglédy Csaba, aki a DK jelöltjeként Ungár Pétert legyőzve a legtöbb szavazatot kapta a Szombathelyet is magába foglaló, Vas megyei egyes számú választókerületében.

Posztja alatt kommentben kifejtette, hogy ez már egy finomított verziója a bejegyzésének.

Czeglédy nagy meglepetése Márki-Zay volt, szerinte megérdemelte a a harmadik helyett, és gratulált neki az eredményhez.

Karácsony Gergely is gyakorlatilag amiatt erőltette, hogy két fordulós legyen a miniszterelnök-jelölti előválasztás, nehogy véletlenül Dobrev Klára nyerjen, amikor még 5-6 jelölt versenyez. Azt a szabályt alkották meg – maga Karácsony is –, hogy a második fordulóba a három legerősebb jelölt kerüljön be, és a választók döntsék el, hogy ezen három jelölt közül ki nyerjen.

Úgy gondolja Karácsony éppen ezeken a szabályokon akar a "saját maga érdekében változtatni"

azzal, hogy el akarja érni, ne három, hanem csupán kettő jelölt versenyezzen a második fordulóban. Úgy akarja csűrni-csavarni, hogy a végén ő nyerjen, mert azt hiszi, hogy ez jár neki.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem kell ez Csaba, nem kell lemenni a "humbug" szintre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
már tavalyelőtt mondtam, karácsony egy nárcisztikus féreg...orbán 2.0..csak ráadásul puhapöcs változatban...lám, az élet megint engem igazolt...itt most ki merem jelenteni...ha játékban marad, orbánnak garantált az újabb 4 év...
Macskaszem
Te is leszerepeltél, mert ez rusnya fidesztempó. Mint a nem tud disznót vágni, bútort összerakni, villanykörtét becsavarni, nem beszél nyelvet, stb. Kit érdekel, nem azért kapja a fizetését.
Örülök, hogy nem Dobrevre szavaztam, de eztán se fogok.
ómió
Akkor, most Czeglédy efftárs "elszólta magát"?
sokanvagyunk
Én nem bántani akarom Karácsonyt de megjegyzem, Pécsett is járt, fotó is készült, takarított is Mellár körül, de kampánynak mindezt nem nevezném.
pecsaktual.hu/politika/most-eppen-pecsett-setalgat-karacsony-gergely/
kereső
Nem kell ez Csaba, nem kell lemenni a "humbug" szintre.
justhpeter
Dobrev szólhatna annak a két majomnak, hogy ne rontsák sem az összefogásról, sem a róla kialakított képet.
Béla333
Czeglédy Csaba DK-s!
Tovább is magyarázzam?
kereső
@Béla333: Karácsony a humbugjával ?, meg a többi izléstelen és bántó megjegyzésével Ő milyen? mszp-s? Vagy ő szent tehén? Tudod Béla , bár én sem helyeslem Csaba irását- mert tényleg nem kell lemenni erre a szintre, de elhiszem, hogy elszakad a cérna egy idő után még a "kuss van babám, te dk-s vagy"- nál is.
A miniszterelnök jelöltek közül két ember nem tett megjegyzést a többi jelöltre, sem a pártjukra- Dobrev Klára, és Jakab Péter.
Amit meg Márki-Zay megengedett magának a nyilatkozataival, az sokszor felháboritó- és igencsak etikai eljárásért kiáltott volna.Érdekes nem?
Bezzeg ezekhez egyetlen szavad nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.