Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője közösségi oldalán megosztott bejegyzésben számolt be arról, hogy ma találkoztak az Európai Parlament delegációjával. Úgy fogalmazott, hogy ami Varga Judit és a kormány "hazugságaival szemben nem a homofób-törvény miatt jött Magyarországra".

Szabó Tímea: "Az EP delegációja szembesül azzal a gyűlölettel, barbársággal, pusztítással, amit Orbán az elmúlt 11 évben művelt"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európai Parlament delegációja, azért jött Magyarországra, hogy megvizsgálják, hogy az uniós pénzeket a szabályoknak megfelelően költi-e el a kormány, illetve hogy működik-e a jogállamiság hazánkban.

Szabó Tímea nem hiszi, hogy "amit papírra le lehet írni, abban újat tudnak mondani nekik".

De az is biztos, hogy most szembesülnek teljes valóságában is azzal a gyűlölettel, barbársággal, pusztítással, amit Orbán az elmúlt 11 évben művelt, és ez szemmel láthatólag sokkolta őket, még ha valódi diplomataként egyikük sem osztotta meg velünk a véleményét.

Hozzátette:

De az ilyet észreveszi az ember. Egész más egy Amnesty vagy egy Transparency jelentésben olvasni a propagandasajtó hazugságairól, az ellenzéki politikusok és újsagírók lehallgatásáról vagy az eszement gyűlöletkeltésről, mint meg is élni azt. Mi már csak tudjuk.

Szabó Tímea kiemelte:

Ma az EP delegációja is megéli azt, amit mi 11 éve nyögünk. De már csak fél éve van hátra ennek a pusztító Orbán-rezsimnek, utána közösen elhozzuk végre a szabadságot Magyarországnak!

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
HOPPÁ RÉZI Akkor orbán fekete bárány lett remélem:?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@sgl: timike a legnagyobb gyűlölködő, csak a parlamenti felszólásai kell nézni.Ő beszél gyűlölködésről? Nézzen már magába, jövőre a parlamentbe sem fog bejutni, most is csak véletlen volt!
vacsi
@Nessy: Egy kisvárosban - és a polgármester nem fideszes. Mégis szép, rendezett, élhető város.
Nessy
@vacsi: Akkor nem kell szembesülnöd a város régi útjaival, és a elmúlt pár év alatt duplájára nőtt gépkocsi fogalommal. A nagyszámú átmenő forgalommal, a gyakori útlezárásokkal, mert valamilyen verseny van, vagy valaki prominens személy jön vagy távozik. Nekem szerencsém van, csendes részén lakom a fővárosnak, így csak azzal szembesülök időnként, hogy folyamatos a gépkocsi folyam, és lámpa nélkül átjutni néha majdnem reménytelen. Most legalább nem három utcával lehet parkolni a lakásod előtt, csak a szomszéd utcába. Mert az ingyenes parkolás egy őrült ötlet volt. De szeretem a lakhelyemet, mert immáron nyolc évtizede hűséges vagyok hozzá. Legyenek szép és békés napjaid. :-))
penege
"még ha valódi diplomataként egyikük sem osztotta meg velünk a véleményét."
akkor ez szabótimi saját vélemény :D
tudode
Ahhoz képest, hogy az Európai Unió bacilusa már Soros elnöksége óta bizonygatja a bizonyítványát, a Libe bizottság már górcsőre vette, ugyszintén készült a hadicseleiről Tavares jelenté, legutóbb pedig még betotyogott elkésve megvédeni a magyar népet úgy, ha a napjainkban a Libe bizottsággal nem volt kedve elbeszélgetni.
.
Két füle van, egyiken ki-, a másikon be ha engedi, azt szajkózza, hogy megtámadták Magyarországot, illetve még egy klubban sem tartja be a közjogi méltóságtól elvárható hamuKÁZÁST!
.
Rongy'Ő, mongy'Ü, hogy veszi a kanyart egy magyar, sunyi félművelt paraszt!
.
---Kedves Orbán miniszterelnök úr...
www.youtube.com/watch?v=yEvedNhLysw
.
---"Öntől undorodom" - a Sargentini vita legerősebb pillanatai videón
www.youtube.com/watch?v=gUqlF1JQg-g&t=43s

---- Sargentini-jelentés: Orbán beszéde az Európai Parlamentben
www.youtube.com/watch?v=Hedv3vGpvNQ&t=1517s
---------------------------------
.
Ami a napnál is világosabb a bennszülötteken kívül az EP képviselőket is megosztotta úgy, amire nem volt példa az EU megalakulása óta, belátási képesség hiányában!!!
ómió
Az ócska hazudozás helyett inkább az "ítéletüket" ismertetted volna, Szabó efftársnő! Tudod: amit már magukkal hoztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.