Jakab Péter ugyan nem került az ellenzéki előválasztáson dobogóra, Vona Gábor korábban ki is fejtette, hogy szerinte miért nem sikerült neki. Azonban így is van mit ünnepelnie: a Jobbik jelöltjei nyerték el ugyanis a második legtöbb választókörzetet – írja a Blikk.hu.

"Te vagy a legveszélyesebb erre az enyveskezű, arcátlan zsarnokra!" – Jakab hívei csalásról beszélnek
Fotó: MTI/Soós Lajos

Jakab Péter büszke a párt befutóira, akik az igazi választáson megmérettetnek majd a kormánypártok jelöltjeivel szemben. Közösségi oldalára írt bejegyzésben egy tablón mutatta meg, kik is ezek az emberek. 

29 körzetben – egy budapestiben és 28 vidékiben – nekünk szavaztatok bizalmat, hogy jövőre legyőzzük a Fideszt. 29 harcos, akik jórészt nehéz vidéki körzetekben fognak megütközni a rezsim kiszolgálóival. Olyan körzetekben, ahol a Fidesz erős, és ahol éppen ezért vérre menő küzdelem lesz a győzelemért.

- írja bejegyzésében.

Nekünk adtátok a legnehezebb feladatot: saját pályáján legyőzni a Fideszt. Jól döntöttetek. Le fogjuk őket győzni, mert mi vagyunk a vidék pártja. Nálunk jobban senki nem ismeri ezeket a körzeteket.

- tette hozzá.

A bejegyzés alatt azonban többen is arról kezdtek el beszélni, hogy szerintük csalás történt, és a szavazatok újraszámlálását sem tartják elvetendő ötletnek hívei. Furcsállják, hogy sok jobbikos nyert, de Jakab Péter mégis csak a negyedik lett a miniszterelnök-jelöltek között.

Egy pár komment:

Itt nem stimmel valami sokan azt mondják nem igaz de ez sok szavazó és aki jobbikra szavazott az biztos Péternek adta az x et.

De azt magyarázza meg nekem valaki, hogy történhetett ez, hogy nem kerültél be Peti?! Ez hihetetlen érthetetlen a számomra! Valami svindli lehet a dologba! Továbbra is azt mondom, hajrá Péter, ne add fel!

Valami nem stimmel...mert itt is is rengeteg szavazod volt...èn azért ezt nem hagynám....valami nem frankó.

Téged Péter simán elcsaltak... Igazából te vagy a legveszélyesebb erre az enyveskezű, arcátlan zsarnokra... Ezek szerint újra meg volt az az eszköz...ami bevált..

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Soós Lajos

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Egyszerűen arról lehet szó, hogy a fideszgecik aktivizálták a rajongóikat és azok elmentek szavazni. Valószínűleg MZ-re adták a voksukat és így sikerült kinyomni a Jakabot.

Ez később is várható, a fidesz aktívan beavatkozik az előválasztásba. Ők sosem ülnek karbatett kézzel, bármilyen aljasságra képesek.
Peller Anikó
Egyszerűen arról lehet szó, hogy a fideszgecik aktivizálták a rajongóikat és azok elmentek szavazni. Valószínűleg MZ-re adták a voksukat és így sikerült kinyomni a Jakabot.

Ez később is várható, a fidesz aktívan beavatkozik az előválasztásba. Ők sosem ülnek karbatett kézzel, bármilyen aljasságra képesek.
ómió
Csak nem frusztrált lett a bolsevista-nyilas csapat?
kereső
@Peller Anikó: Nekem is hasonlók járnak a fejembe- először akkor , amikor megláttam az ózdi eredményt-Karácsony!, hiszen életében sem járt arra felé.Ott valószinű, hogy az mszp mozgósitotta a fideSS-t.
Peller Anikó
@kereső: Azt azért nem gondolom, a fidesz magától is képes erre.
kereső
@Peller Anikó: Ó hát voltak hirek a nyirségből is, ahol az mszp mozgósitotta fidess-t. Emlékezz csak- ja, az csak két napig volt hir, azóta mindenki hallgat róla csuka módjára.
gina
@durbincs: Meleg román tünj vissza a hazádba ne itt ugass, te proli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.