„Orbán Viktor jót cselekszik, minden mozdulatában az én meg a mi érdekeinket képviseli” – hangzott el ugyanabban a beszélgetésben, amelyben Feró szembemegy a homoszexualitással. 

Nagy Ferót nem érdeklik a melegek és a transzvesztiták, csak ne provokálják őtFotó: MTI/Cseke Csilla

Nagy Feró, a nemzet csótánya Veiszer Alinda új műsorában beszélgetett több mint egy órán keresztül. Ezalatt szóba került számtalan téma a szeretetvágytól a Kossuth-díján át a rendszerváltás éveinek filmes és színházi világáról is. Mindezt viszont elnyomta a kormánypropaganda és melegellenes lobbi – derül ki a telex.hu összefoglalójából. 

A híresen kormánypárti zenész egyrészt éltette Orbán Viktor politikáját, amiről azt mondta:

Én ennek a rendszernek a híve vagyok, úgy látom, hogy Orbán Viktor jót cselekszik, minden mozdulatában az én meg a mi érdekeinket képviseli.

Ami a homoszexuálisok ellen való állásfoglalást illeti, Feró elmondta:

Nem olyan nagy probléma ez. És ha ő nem megy ki az utcára, és nem követeli, hogy tessék engem becsülni, de mire? Azért, mert transzvesztita vagy? Ne hülyéskedjünk már!

– fejtegette, amihez még azt is hozzátette, hogy ő se vonul női nemiszervet ábrázoló transzparensekkel az utcán.

A beszélgetésnek ebben a részében Nagy elővette a kormánypropagandát: beszélt az óvodákban a gyerekeket átnevelő melegekről, bár azt maga is elismeri, hogy ilyesmi Magyarországon tudomása szerint nem történt. De szerinte „ez egy komoly veszély” – írja a 444.hu.

Veiszer felvetésére, hogy az elmúlt hetekben több erőszakos cselekmény áldozatául estek melegek, Nagy azt fejtegeti, hogy

ezt tulajdonképpen ők provokálták ki.

Majd megismétli a szélsőjobboldali toposzt a Pride-ról, hogy ott kamionokon „éppen csak nem szeretkező” férfiak ölelgetik egymást, állítván, hogy ezt ő a saját szemével látta „négy éve vagy mikor”. Veiszer erre azt feleli, hogy ő 2006 óta jár Pride-ra, amin nincsenek kamionok, azt Nagy annyival intézi el, hogy „akkor nem tudom, mikor... előtte lehetett”. A téma lezárásaként Nagy még kifejti, hogy őt nem zavarja, ha valaki mást gondol, máshogy akar élni, nem érdekli, ha valaki transzvesztita, csak őt ne provokálja.

A teljes interjú itt tekinthető meg. 

Forrás: telex.hu, 444.hu
Fotó: MTI/Cseke Csilla

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Feró, te beértél..mára tényleg csótány lettél.
namihami
Mára csupán az Orbán érdekli. És elsősorban annak is egy bizonyos, jól körülhatárolható és tisztántartandó testrésze.
jesz
Hajrá Feró! buzi ügyben jól beszélsz!
Pálinkás Pál
az ősricsések átkot szórnak rád patkány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.