Jakab negyedik helyével foglalkozott ma Facebook oldalán Bayer Zsolt, aki szerint ez egyértelmű Gyurcsány-szálat mutat a háttérben.

Bayer: Jakab eladta magát Gyurcsánynak, és átverte a szavazóit
Kép: YouTube

Vajon mit ígértek az árulásért? Vajon mit lehet harminc ezüstért venni a Gyurcsány-boltban? Befutó helyet, netán belügyminiszteri pozíciót? Mennyit érnek az átvert jobbikosok? Miféle rang vagy titulus volt az, amiért azt mondta Jakab, hogy részt veszek az előválasztáson, és negyedikként végzek.

- tette fel a kérdést Bayer, majd azt fejtegette, hogy a mindig őrjöngő Jakab miért nem kiáltott csalást.

Megkapta a harminc ezüstöt, hogy beterelte a közösbe a jobbikos szavazók adatait. Hogy abból a harminc ezüstből mit fog venni a Gyurcsány-boltban, még nem tudjuk, de csillogó szemű gyerekként szeretne majd válogatni a miniszteri székek közül.

- fejtette ki gondolatait az újságíró, aki szerint ha jól viselkedik, álmodozhat tovább, ha rosszul, Gyurcsány visszaveszi a harminc ezüstöt.

Persze, az átvert jobbikos szavazók adatai és preferenciái már ott pihennek Gyurcsányék asztalán, az üzletet megköttetett. A harminc ezüst csillog, a Gyurcsány-show tovább forog.

- zárta bejegyzését.

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na,Bayer elvtárs hiányzott a Gyurcsányozásával, mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Induljon- de, ha indul, akkor rá is ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint a többi jelöltre. Ő csak egy közülük, nem ő az "etalon", akihez mindenkinek igazodni kellene.
A tényleges választások!, ha lesznek- kétesélyes: Vagy orbán/a fidesz nyer, vagy az ellenzék. Én nagyon remélem, hogy mint nekem is tele a hócipőm a jelenlegivel, és mindent meg fogok tenni azért, ami módomban áll, hogy az ellenzék nyerjen.
Remélhetőleg itt leszünk még akkor is, amikor azt a meccset lefújják, és majd megbeszéljük.
csak úgy....
@Shikari: mikor mostál utoljára lábat, te úriember? :)
csak úgy....
@Horizont: dóri kidobná töle a tacssot..
kulabombaafityiszre
Te bayer.Öt ezüstért(ötös számu párttagkönyv) adtad el magad.Te vagy rendszerváltás egyik legnagyobb prostija.
szaboria1
Bayer már többször eladta magát, amikor a fidesz mélyrepülésben volt gyorsan a Népszabadsághoz igazolt. Ja és elfelejtette a tanulmányai alatt kihez húzott KISZ. MSZMP tag is volt meg III/III-as is igaz akiknek a seggét nyalja azok is ilyenek voltak.
csak úgy....
@szaboria1: de nem is öklendezik ha szaros a szája... ,zsolti már profi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.