Hadházy az Origo és a Ripost újságíróját is feljelentette, de a rendőrségi nyomozás során a szerkesztőségek bátran azt hazudták, hogy nem tudják, kik írták az ocsmány, rágalmazó cikkeket.

Nem “szomszédgyilkos” Hadházy – elítélték a rágalmazóját
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A bíróság jogerős ítélete kimondta:

néhai szomszédjának lánya bűnös rágalmazás vétségében. Ezért a bíróság 240 napi büntetési tétel pénzbüntetésre ítélte, amit ha nem fizet meg, a büntetést fogházban kell leülnie.

A bíróság előtt a vádlott bevallotta azt, amit az általa bemutatott dokumentumok is igazoltak:

természetesen semmi sem igaz abból, hogy én a szomszédomat “ki akartam semmizni”, “sanyargattam”, elzártam a vizét és eláztattam a lakását. Sőt, vallomásában igazolta azt is, hogy súlyos alkoholbeteg szomszédommal nem voltunk rossz kapcsolatban, a lehetőségekhez képest segítettük is őt. A rágalmazó azzal magyarázta tettét, hogy a propaganda újságírói zaklatták, “nem hagyták békén”.

Hadházy azt is kifejtette, hogy a vádlott bocsánatot kért már az előkészítő tárgyaláson, de muszáj volt végigvinnie az ügyet. Egyrészt szerette volna, hogy a propaganda ellen már megnyert polgárjogi per mellett egy büntetőper is részletesen és egyértelműen állapítsa meg, mennyire mocskos, aljas és képtelen rágalom volt őt “szomszédgyilkosozni”.

Másrészt szerette volna elérni, hogy egy büntetőperben hozott ítéletnek legalább legyen egy kis elrettentő ereje.

A polgári perekben megítélt párszázezres sérelmi díjakat ugyanis röhögve kifizeti a propagandamédia, azonban ha egy rágalmazó “újságírónak” büntetett előélete lesz, az talán számít valamit.

- írta a politikus.

Szerinte azonban ebben csak részsikert ért el:

a szomszédom rágalmazó lányát elítélték, a “bátor” propagandasajtó viszont a névtelenül leközölt cikkek íróit nem merte kiadni. Ez a vircsaft a propagandánál: névtelenül mocskolódni, minden következmény nélkül.

Szerinte a piszkos propagandasajtó egy szót sem fog lehozni erről , így továbbra is kapja majd a megtévesztett emberektől a gyűlölködő “szomszédgyilkos” méltatásokat.

A propagandát nem ezek a bírói ítéletek fogják legyőzni, hanem egy kormányváltás – vagy ha az a propaganda miatt nem sikerül, akkor a közös, valódi ellenállás tette hozzá a politikus.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Hadházy Ákos

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A királyi média "névtelen" cikkírói bátran rágalmazhatnak, mocskolódhatnak, a hajuk szála sem görbül! Mindezt a mi pénzünkön! Majd kijelentik, hogy a baloldal támadja szegény rágalmazókat! Hogy vinné el már valamennyi bátor névtelent az ördög!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Minden tiszteletem Hadházyé. Tőle nem sajnálom a képviselői fizetést.
jesz
@Shikari: Megint be vagy tépve?...ennek az Ákoskának a szara különb, mint te vagy hülyegyerek
namihami
""Nem tudjuk, hogy ki írta cikket!""
A hír legszebb mondata. Két szerkesztőség, élén a főszerkesztő, nem tudja ki ír és hogy kerül a lapjába egy cikk.
Ez még a fideszesek egyébként is szerény szintjét is nagyon alulról veri.
ómió
A szomszéddal eszerint nincs baja. Annál több a józan ésszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.