Jámbor tiszteli Czeglédy küzdelmét, de szerinte most már "visszavehetne az arcából", miután "Szombathelyen úgy nyert 176 szavazattal, hogy ehhez a Fidesz-propagandája segítette hozzá, amikor őt jelölte ki az Ördög Ügyvédjének" – írja a HVG.hu.

Jámbor András keményen beleállt Czeglédybe és a DK-ba is: "Egészen elképesztő az a kampány, amibe az első forduló után a DK különböző arcai kezdtek"
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Egészen elképesztő az a kampány, amibe az első forduló után a DK különböző arcai kezdtek a még állva maradt jelöltekkel szemben, valamiféle antidemokratikus fordulatnak beállítva a lehetséges visszalépéseket és a második forduló intézményét

- írja közösségi oldalán Jámbor András, az nyolcadik kerületi előválasztási győztes Czeglédy Csaba korábbi, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter egyezkedését elítélő posztjára reagálva.

Czeglédy korábbi posztjában azt írta, hogy Karácsony erőltette ki a második fordulót, de Jámbor szerint ez nem igaz.

Másrészt azok a DK-sok, akik azt mondják most, ha Márki-Zay vagy Karácsony visszalép, az nem demokratikus, azok mit gondolnak a DK-Jobbik alkuról, aminek következtében 31 helyen lépett vissza egymásnak ez a két párt? Vagy talán 2018-ban is antidemokratikus volt, amikor a DK és az MSZP nem indított egymás ellen jelölteket?

- szúrt oda Jámbor.

Nem az az antidemokratikus, ha a magyar politika hagyományainak megfelelően, az első forduló eredményének ismeretében, valaki visszalép a második forduló előtt. Hanem az, ha egyesek megnehezítik a honfitársaink, az ellenzéki választók szavazását!

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Érthetetlen, hogy miért cikizik egymás az előválasztásban résztvevők. Akkor amikor eddig haveri alapon osztották el egymás között a bársonyfotelt, kistán úgy hogy pl. a mindenreható nem kellett még a fatornyos faluja választásra jogosúltjainak sem.
.
---- Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
.
„Hiába van Soros-dollárod, te zsidóbérenc, majd elintézünk!”
..
"""Ezt mázolták Orbán Viktor választási plakátjára 1990-ben. Orbán 1989 őszén kezdte meg Oxfordban a kilenc hónapos ösztöndíjas tanulmányait a Fideszt sok egyéb módon is segítő Soros György támogatásával, de januárban hazatért, hogy részt vegyen a választási harcban. Erre reagált a mázolmány a borostás Orbán plakátján.
.
Orbán Viktor azon kevés politikusok közé tartozik, akik 1990 óta megszakítás nélkül tagjai az Országgyűlésnek. Rajta kívül ezt még három másik, történetesen szintén fideszes politikus, Kövér László, Németh Zsolt és Kósa Lajos mondhatja el magáról. De Kövérék legalább egyszer egyéniben is szereztek parlamenti mandátumot. Orbán is megpróbálta, kétszer is, de esélye sem volt rá, aztán feladta."""
--------------------------------
.
Egyszer állt ki vitára Gyurcsány Ferenccel, aztán a GYŐZELMI KÉNYSZERREL ízmozót legyőzte örök ellenfele. Az óta is pikkel rá, ma már a jól bevált Stop-al, mint Stop Brüsszel, Stop Soros, Stop Karácsony!
.
Még jó, hogy nem SZTOJ-jal illeti azokat, akik nem veszik be a cumiját, a keleti nyitás jegyében
.
----- Gyurcsány Orbán 2006-os tv vita öszevágva
www.youtube.com/watch?v=CtI5fp5kVY4
------------------------
.
Pedig azt mondják, hogy a politika az értelmes vita művészete, a kedves vezető akár 24 órán belüli zavaros hadovája.
.
Reményt keltő az összefogás eddig ismeretlen demokratikus előválasztási törekvése, az hogy letessékelik a sakktáblájáról a meztelen királyt, aki mindenre, és annak az ellenkezője képes az állampolgárok szolgálata helyett!
kereső
A miniszterelnök jelöltek közül két ember nem tett megjegyzést a többi jelöltre, sem a pártjukra- Dobrev Klára, és Jakab Péter.
Amit meg Márki-Zay megengedett magának a nyilatkozataival, az sokszor felháboritó- és igencsak etikai eljárásért kiáltott volna.Érdekes nem?
Bezzeg ezekhez egyetlen szava sem volt Jámbor Andrásnak, sem a most kényes orrot felhúzó többinek.Bezzeg most sérül a demokrácia, mert egy dk-s megunta és visszaszólt,
koszpeko
@kereső: 2018. január 25-én a HVG Portré rovatában megjelent interjúban azt nyilatkozta, hogy a keresztény értékek támogatójaként soha nem azonosult sem a baloldallal, sem a Jobbikkal.[14] A kampányban ennek ellenére az összes baloldali párt támogatta, a választás után pedig elismerte, hogy a Jobbik helyi elnöke kérte fel az indulásra,[15] és az is kiderült, hogy a kampányát Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója segítette.[16]
rokker33
Ki ez a jámbor bandi gyerek? Egy újabb megmondó ember, aki osztja az eszét, de neki sincs sok :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.