Mindenki ugyanazt akarta: egy közös szelfit a kormányfővel.

Orbán Viktor már indult volna, de nem engedte el a tömeg, így a miniszterelnök maradt még , és további csoportképek készültek vele, főleg fiatalokkal körbevéve.

Nem lehet tudni, hol készültek a felvételek, de a fiatal diákok még az osztálytablójukra is készítettek fotókat a kormányfővel.

Szelfigyár

− írta a megosztott videó mellé Orbán Viktor. A videóban a miniszterelnök többször elköszön a tömegtől, akik nem engedik távozni.

Forrás: Index.hu

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Orbán elvtárs is szeret téged...persze nem az eszedért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@durbincs: Ekkora ökröt még nem láttam mint maga.Melyik bányából jöttél?
Ha esetleg nem tudsz magyarul akkor javaslom a google fordítót.
Beírod az édesanyanyelveden és lefordítja neked magyarra...lehet hogy nem tökéletes,de értelmesebb lesz mint amit fejből irkálsz.
Pálinkás Pál
valami szerződésünk van liliputtal?? már hogy ezeken a képeken általában mindenkinél magasabb, max egyforma a csúti törpe...
telegdilaci
@durbincs: Látom sikerült a hazugság propagandának át mosni a mákszemnyi agyadat,mire jó ez a számháborúsdi hogy kinek a gyűlésén voltak többen,lehettek is a Nagy békamenetesek szervezte több mint egy millióan,a Magyar Emberek adóforintjaiból megszervezett,tömegek,a 25-30 ezer forint bértapsolók,még ebédet is kaptak,hogy legyen aki tapsikoljon Orbánnak,most már hogy vége lett a tömeg rendezvényeknek jönnek a szigorítások,akiket ide buszoztattak,külföldről,senki nem tudja hány fertőzött volt közöttük,majd ezután isszuk meg a levét,hogy olyan Országból hoztak ide Csótányokat,akiknél háborús állapotok vannak,a kórházakban,és külföldre viszik a betegeket,,mivel a saját egészségügyük nem bírja ellátni őket,ennek én nem örülnék annyira közben itthon meg egyre több a fertőzött,és 100-körüli az elhalálozott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.