Már a szavazatát is leadta a szocialista politikus, meg is indokolta, hogy miért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ildiko, ha csak egy hajszallal latsz tobbet mzp-nel, de amugy mindenben Klara a jobb, akkor konhyorgom, MIERT szavaztal mzp-re?
Nagyon nagy csalodas vagy most nekem... Egy hazudozo, akarnok, mindenben orbanra hajazo ex-fideszest akarsz az emberek nyakaba varrni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Horizont: Úgy emlékszem, ez egy normális gyerek volt. Mostanra meg megveszett mint MZP.
simmering73
"Feltételezzük, hogy Márki-Zay Péter, a makulátlan, feddhetetlen lovag, az antikorrupciós harc vezére, a “tiszták koalíciójának” vezetője (s mint ilyen, a legtisztább képviselője) elutasítja az MSZP csatlakozását a “tiszták koalíciójához” és az ő korrupcióellenes programjához. Ez olyan, mintha a maffia lenne a szervezett bűnözés elleni rendőrségi osztag támogatója és egyik része. Ha az MSZP lehet a “tiszták koalíciójának” tagja, akkor ennyi erővel a Fidesz is nyugodtan beléphet abba. Ha Márki-Zay-t támogatja, akkor semmi nem számít. Az megtisztítja őket, mint a búcsúcédula."
nepszava.us/az-mszp-belepett-a-tisztak-koaliciojaba-most-lett-csak-igazan-tiszta-marki-zay-antikorrupcios-koalicioja/
kereső
"Eddig meg voltam győződve arról, hogy MZP nagyon egyértelműen győz. Erre beállt mögé az MSZP."-Hont András
kereső
@simmering73: DDDDDDDDDdd

Lassan teljes lesz ez "tiszták koaliciója"-- mszp, kisgazdák, szoc.demek/Petrasovits Anna/, van volt mdf-es/Raskó György, Jeszenszky .../ mind, mind az "újak" közé tartoznak., az utóbbiak MMM mozgalmárok.
Gazella
@karma1: Kuncze is Dobrev mellé állt.
karma1
@Gazella: Igen, de nem most, hanem meg a legelsok kozott. Kuncze SZDSZ-es volt. Amit most muvel az mszp, az a ketsegbeesett visszakapaszkodasi vagyuk, mert iszonyu gyorsan erodalodtak! Es meg most sem ertik, hogy MIERT? Azert, mert az mszp parttagok lehet, hogy nem tudjak Gyurcsany sikeret megbocsajtani - hiszen nagy reszuk mar Gyurcsany vezetese alatt is egyutt politizalt vele - , hanem nagyon fognak csodalkozni, amikor az mszp-s szavazok - a nep - nem fog erre az aljas jobboldalira szavazni! O"shiba, amibe most megint belelep az mszp - hat lelkuk rajta, akkor 22-ben ok lesznek az lmp - akkor jovore csak az mszp tehet majd arrol, ha orban marad! Na, akkor azert majd megneznema kepuket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.