A Népszava szerint úgy lehetne összefoglalni Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter felszólalását Malmőben, a nemzetközi holokausztfórumon, hogy "hazánkban minden rendben van, a kormánynak hála biztonság, béke és szabadság honol, melyre kizárólag az ellenzéki összefogás jelent veszélyt" – írja a HVG.hu.

A kormányt dicsérte Novák Katalin egy holokausztfórumon
Fotó: Facebook

A lap szerint, míg a többi felszólaló aggodalmának adott hangot a fokozódó antiszemitizmus vagy a közösségi médián keresztül villámgyorsan terjedő, gyűlöletkeltő összeesküvés-elméletek miatt, addig Novák „arra használta a lehetőséget, hogy kampánybeszédnek beillő monológot tartson, és a hazai helyzettel kérkedjen”, illetve a bepolitikai csatározásokról szólt.

Arról is beszélt, hogy a baloldali ellenzék összefogott a „nyíltan antiszemita” Jobbikkal. Emiatt minél nagyobb nemzetközi visszhangot, felháborodást szorgalmazott.

Egy videót is levetítettek a fórumon, amely Magyarország jövőbeni terveit lett volna hivatott bemutatni. A felvétel úgy indult, hogy „soha nem tett annyit magyar kormány a zsidó közösségért, mint az elmúlt 12 évben”. 

Novák Katalin korábbi bejegyzései itt olvashatóak:

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A felső képen kimondottan ellenszenves, arrogáns feje van ennek a nőnek. Így nem meglepő, amit művel.
namihami
Tényleg?!?! Vajon, hogyan és miről juthatott éppen ez az eszébe?
ómió
Vikingéknél az antiszemitizmus-ellenesség "zálogai" a hozzájuk tömegesen befogadott zsidógyűlölő muszlim migráncsfalkák!
Gazella
Tudjátok... hosz zsirháj máyik nője.
Mivel tőle kapja a sok pénzt... narancsnál divat a hazudozás.
Nyírfa
Egy durva arc mögött otromba gondolatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.