Nem kérdőjelezem meg az eredményt. Mert minek. Valószínűleg más sem fogja jelentősebben. Mert minek? Ez van, illetve ez lett. Az előválasztáson sikerült a Márki-Zay Péter - Karácsony Gergely ámokfutással felszalámizni az összefogást, sebeket osztani oda, ahol nem várták, árkot nyitni ott is, ahol korábban nem volt (ebben, ahogy elnézem a biciklis vs. nembiciklis árokpolitikát Budapesten, Karácsony Gergely rutinja elvitathatatlan). Ebben egyébként az a legszomorúbb,, hogy lehetett volna más is. Nem is okvetlenül a végeredmény, hanem az ahhoz vezető út. Lehet, hogy egy vagdalkozás, és sértegetés, nélküli előválasztás is hasonló eredményt hozott volna. Olyat, amit a közös eredményért tevők fenntartás nélkül elfogadnak, és ezzel tiszta forrása lehetett volna a következő, úgy valószínűleg kormányváltó, választás legitimációjának. Eközben, az említett ámokfutással, valamint azzal a felvetéssel, hogy Márki-Zay Fidesz-aktivistákat gondolt a DK szavazói helyébe, ezt a forrást sikerült...

(Forrás: endresy.blogspot.com, GeoCravker által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
MZP a fővárosban Karácsony szavazói miatt tudott nyerni. Számomra érthetetlen Karácsony viselkedése és visszalépése! Ezzel a lépésükkel a két manusz hazavágta a megállapodást, hogy hárman lesznek a szavazó listán. MZP-nek sem érdemes ennyire örömködni, mert még messze van a tavasz, és addig a fidesz tudja módosítani a saját választási törvényüket , a 133 gombnyomogató droid, és a rendeleti kormányzás segítségével. Ugyan nem lenne tisztességes, de ilyen apróság pártunkat és kormányunkat sosem zavarta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Nekem nyóc hogy lesz vagy van csak a Fityma-Köpnömkő moslékkoalíció takarodjon.
Elegem van Fitymákból abból IS , hogy ezek a tetvek minden Ünnepet kisajátítanak most is menetelni akarnak.
Ez ismét egy Béééééé-kemenet Fityma Show lesz és nem egy Ünnepi emlékezés.
Takarodjanak már a jó huha anyjukba csutilandjukkal off-csór számláikkal pedofiljaikkal ... és a mindennapi aljasságaikkal együtt.
GeoCravker
@Nessy: Személy szerint nem hiszek a tömeges, önkéntes, ingyenes megvilágosodásokban. A Fidelitas beszállására jobb esélyt látok. Alkalmasint, szerintem, ha holnap lenne egy önkormányzati választás, KG sehol nem lenne. Nem olyan népszerű ő, hogy a szavára százezrek szavazzanak bárhova.
Az, hogy a visszalépése mögött milyen zsarolás van az sms-kamu kipukkadása után, azt MZP mondhatná meg.
GeoCravker
@Manhattan: AZ adóvisszatérítésről nem tudtam
Nyírfa
@GeoCravker: Márki mindenütt az online-szavazatokkal fordított, olyan nagy arányban, amely csak a vak számára nem feltűnő.
A valóban egyedül maradt Dobrev Klára így is óriásit ment, a kettejük közti szavazatkülönbség nem hozott elsöprő győzelmet Márki számára.
Egyértelműnek látom a fidesz támogatását MZ oldalán, ugyanis az ő indulása kell ahhoz, hogy szimbolikusan vagy valóságosan , de vér és nagyobb erőfeszítések nélkül, látszólag demokratikusan maradhasson hatalomban Orbán vagy az utódja.
GeoCravker
@Nyírfa: Szerintem Márki-Zay jelenti a vatikáni útvonalat számos középkompromittált "csalódott" fideszesnek. Akik azért hozzák a kapcsolataikat. Ezért MZP -bel egy NER 2.0 esélye nő meg. Néhány látványos vezéráldozattal.
Szerintem azok a királycsinálók, akik Orbánból vezért csináltak már több éve dolgoznak az egyre vállalhatatlanabb Orbán lecserélésén. Lázár sem lett volna ebből a szempontból rossz választás, de akkor maradt volna a lejáratott nevű párt. MZP ideális jelölt. Látszatra demokratikusan, egy másik nevű párttal, egy új arc. Minden pénzt megérhet.
Nyírfa
@GeoCravker: Hiszen nem is csinál titkot belőle: ő a fidesz lopás nélkül. És a Jobbik kivételével e mögé soroltak be a kormányváltók...nehéz megemészteni, de a közmondással élve: okos enged.

Nagyon gondolja meg az ember, mit kíván. Évek óta reméltem, hogy a fidesz egy belső puccsal vet véget Orbán tarthatatlan uralmának, s ez teszi majd lehetővé, hogy változások induljanak el az ország életében. Nem pont így képzeltem el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.