A koronavírus járvány negyedik hulláma továbbra is felfutóban van. 

A vizsgált városok közül emelkedő tendencia jellemző Miskolcon, Salgótarjánban és Székesfehérváron, míg csökkenő tendencia figyelhető meg Szekszárdon, Szombathelyen és Zalaegerszegen. A vizsgált többi városban a tendencia stagnáló – írja a koronavírus.gov.hu.

Robban a járvány – rengeteg az új fertőzött, folyamatosan növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja

Forrás: 123rf.com

Összesen 859 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 837 248 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 16 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 30 418 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 792 242 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 14 588 főre emelkedett. 999 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 144-en vannak lélegeztetőgépen. Az új megbetegedéseket a delta vírusmutáns okozza, a legnagyobb veszélyben a beoltatlanok vannak, ezért a kormány kéri őket, hogy regisztráljanak és vegyék fel az oltást mielőbb.

Forrás: koronavirus.gov.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
Hiába jönnek Romániával (agyatok egy tankot!), azt javasolja a Biblia gyakorlati bölcsesség szakasza, hogy senki ne mással hasonlítsa össze magát.
Ha a zorbán-kurmány nem cseszte volna el és nem cseszné el most sem, sokkal kevesebb hallott lenne és mintaország lennénk.

A járványkezelés nálunk dilettáns politikai döntés (nekünk Magyarország pénze az első!), amit nem járványügyi szakemberek, hanem seggnyaló káderek igazolnak - lásd: Merkely-t
Pálinkás Pál
" míg csökkenő tendencia figyelhető meg Szekszárdon, Szombathelyen és Zalaegerszegen."...de a rettegés lényege,hogy van ahol nő...
Nyírfa
És akkor jön, jön, jön: a CÖF!
Covidmenet lesz az, nem béke. Nem lehet ennyire hülye még a fideszes sem!
Néro
Mé baj ez ? Majd Siker Siker és Sikeresen megvéd mindenkit a nagy Orr Bán. 30 ezer halottal vagy 35-el neki mindegy.
Megmondom őszintén nagyon örülök a Bééééééé-kemenetnek. Minél többen lesznek annál jobb.
Had hulljon a férgese , számolatlanúl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.