Márki-Zay győzelme megzavarta a gépezetet, ám egy percig sem vette el a gázt a kormány propaganda. Azonban erre talán már szavak sincsenek!

A Rogán-féle narratíva elvérzett, összeomlott. Hiszen, ha Gyurcsány megrendezett egy show-t, azaz eljátszott egy előválasztási versenyt a baloldalon, de véletlen saját magát szúrta hátba. Ez nem túl komolyan vehető. Méghozzá, a bizonytalanok számára sem lesz élet-szagú.

Őszintén szóval máskor sem, de most különösen nem lennék Rogán Antal helyzetében. Mert azt az összeesküvés-elméletet, amit Márki-Zay Péterre lehet felépíteni, az nem lesz nagyon életszerű.

- mondta Karácsony Gergely, arra utalva, hogy Márkin nagyon nehezen lehet fogást találni. 

Azonban a "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" petíció nem állt meg, csak éppen Karácsony már stoppolva van. Azonban a standokon ezt nem nagyon tudták hogyan megoldani, ezért művelhették ezt:

Hihetetlenül nevetséges lépés a Fidesztől – sírva nevetünk és alig hisszük el

Szóval igen, hiába állnak rendelkezésükre milliárdok, csak egy egyszerű fecnivel sikerült lehúzni Karácsony Gergely főpolgármestert a standról. 

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője hétfőn Facebook-oldalán közölte:

eldőlt, Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba.

Szerinte a megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik,

közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja.

Kocsis úgy látja, miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk:

adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek – sorolta a hét elején. 

Az új reklámok persze már gőzerővel hasítanak a YouTube-on, és a Facebookon, ám egy hosszan cikkben foglaltuk össze, mért porszem Márki-Zay a gépezetben, ezt IDE kattintva olvashatja el.

Fotó: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez már nem hihetetlenül nevetséges, hanem SIRALMAS amit csinálnak!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Erre mondják falun, hogy "igénnyetlen" :)
Gazella
Amit felsorolt ez a mate buzi pont az o lelkukon szarad..
ágimami
Ez már nem hihetetlenül nevetséges, hanem SIRALMAS amit csinálnak!!!:DDD
Nessy
Egyszerűen katasztrofális a jobboldali narratíva! Nincs értelmes reklám szakember? A plakátjaik, hirdetéseik olyan igénytelen, primitív, hogy egy iskolás faliújság, iskolai újság szerkesztő diák kenterbe verné őket! Nem mintha hiányozna!
Clavigo
Rogán pajtás " direktivája " ? Zseniális..:) DDDXDX:
jesz
az a toalett felirat a falon, az ott, és akkor is funkcionált? Arra(is)figyelni kellett volna...

:-(
percsi
A Gyurcsányra kidobott több mint 1,5 milliárd már nem nevetséges. Senki nem hatalmazta fel őket arra, hogy ész nélkül szórják az ország pénzét. El a kezekkel a magyarok pénzéről!
KisTehen
meg kell adni, a szavazólapon áthúzott Karácsony menőbb volt ... ja, nem :)
fideszes gyökér
A fideszes aláírásgyűjtő szekrény mögé csak kitakarva lehet állni?
Túl égő felvállalni, hogy holnap esetleg valaki beveri a pofáját meg eltöri a térdét?
KisTehen
@fideszes gyökér: ellenzéki hülyegyerek barkácsolta a képet
Néro
Nagyon jót szórakoznék ezeken az bites Fitymákon meg a 48 % Qurmányon egy másik Ország polgáraként
Itt csak szén-gyellem amit ezek tesznek.
ómió
Ez a Böszme efftárs most annyira "hátba szúrta magát", hogy bolsi oldalon ő lett a legerősebb, "királycsináló" párt! Majd ő megmondja, ki lesz a Márki! Ehhez, viszont, Márki efftárs asszisztenciája elengedhetetlen volt!
Aki Én
@ómió: Néhány napja még az ellenkezőjét hazudtátok, te suttyó bolsi!
ómió
@Aki Én: Már nemcsak a tetves bolsiságodat, de a saját hazudozó formádat is mársra hazudnád, bolsiék fajgörénye!? Elfogyott a nyugtatód?
Aki Én
@ómió: Hogy a te szellemi állapotod nem engedi felfogni, hogy az internet nem felejt, attól az még nem felejt, te suttyó.
Te még azt is letagadod, amit egy órája hazudtatok kamerák előtt, te buta suttyó.
ómió
@Aki Én: Felébredtél a szedáltságodból, bolsiék fajkreténje!? És rájöttél, hogy az internet nem felejt, csak te!? Képzeld: én se felejtem el a bolsi mocskaitokat!
kereső
"snassz"! Szellemtelen, igénytelen, homokozós nivó. Ezzel leginkább saját szavazóik szellemi képességeit tolják a béka feneke alá, lenézve őket.
kereső
És aki ezek után az "ellenzék" oldalán még gyurcsányozik, ugyanazon a szellemi nivón van- mint ahova a fideSS belőtte a saját szavazóit.
Aki Én
@ómió: Te ilyen skizofrén szelektív elfelejtő bolsi csicska vagy.
ómió
@Aki Én: Rád mindig akut módon tör a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája ott az elmeosztályon, vagy csak attól függ, miként ébredsz a szedálásból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.