155-en vannak lélegeztetőgépen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Alakul ez. És még csak most jön a cöfögős dzsemborira a lengyel és román orbánfanok.
Pálinkás Pál
30467 Férfi 68 magasvérnyomás-betegség, daganatos megbetegedés
30466 Férfi 56 cukorbetegség, daganatos megbetegedés, szívelégtelenség, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség
30465 Férfi 40 epilepszia, daganatos megbetegedés ...
és még sorolhatnám végtelenségig...mostanában már a rákot is covidnak hívjuk?...
karma1
@Pálinkás Pál: A baratnom tegnap repult vissza Magyarorszagrol a papaja temeteserol. Tudod, keson diagnosztizaltak nala a rakot, es 3 het alatt elvitte ot a rak. De azert nem mehetett egy rutinkivizsgalasra, 2-3 napos korhazi megfigyelessel, mert kasler 36 000 embert baszott ki a korhazakbol egy het alatt, tavaly husvetkor. Nekem 3 baratom hunyt el - ok kokemenyen covidban, mert akkor meg remenyuk sem lehetett az oltasra.
A szeretteim ugy jarnak be melozni - mert home office-ban nem vegezhetik a munkajukat - hogy korulottuk mar egy csomo ember megkapta a covidot (volt, aki fiatalon kozuluk is meghalt, mert csak 3 nap mulva jott ki a mento tesztelni, akkor bevittek a korhazba, de mar tul keso volt. )
Lehet, hogy a baratnom papaja nem a covid-fertozesben hunyt el, de nem volt idos, es meg elhetett volna - mas betegsege nem volt, igy orvshoz sem kellett rendszeresen mennie. Viszont amikor az eleteben EGYSZER szuksege lett volna orvosi segitsegre, akkor SEMMIT sem kapott, egy egesz eleten befizetett TB-ert sem.
Szerinted ez igy jol van?
Pálinkás Pál
@karma1: ha megnézed ezt ugatom elejétől fogva...és valóra vált...valós betegek halnak meg a hiszti miatt!!! tudomásul kéne venni, amíg a világ nem talál gyógymódot a vírusok ellen, addig meg kell tanulni együtt élni vele ,mint évezredek óta...és nem kísérletezni az emberekkel!!! ha visszanézed elejétől mondom, hívhatják bárminek ,ez a flu egy agresszívabb fajtája, évtizedek óta nincs ellene hatásos oltás, majd pont ez ellen fejlesztettek ki pár hónap alatt,igaz ?...na ne röhögtess...pár éve már bepróbálkoztak a H1N1-el akkor nem jött be, mert influenzának hívták, az emberek nem rettentek meg tőle,...ezért tanultak belőle ,így lett a neve covid...igaz hogy minden tünete ,lefolyása olyan mint a flu, de ez ne izgasson senkit... ezért kell immár bő másfél éve a göbbelszi propaganda duma... itt a sok vírus fan , mindegyiket kértem a 30 ezer áldozatból csak 50 olyat mutasson aki aktív korú, és nem beteg ember volt ,és meghalt.,...eddig egyiknek sem sikerült...
karma1
@Pálinkás Pál: En mondom, csak 3 eleteros ferfit tudok mondani, ebbol ketto aktivan sportolt, nem dohanyoztak, nem voltak piasak sem... A nagyon eros palival 2 nap alatt vegzett a covid. 48 eves volt. En nem ismerek tobbet, de hogy minimum masik 47 van, az biztos! Eleteros, semmilyen mas bajban nem szenvedok halnak/haltak meg bele - meg rejtett betegseguk sem volt!
Azt csak a nagyon hulye ember allithatja - meg a retkeskormu - hogy a 36 000 agykiuritesbe, NEM covidban nem halt meg senki, mert ez oriasi hazugsag lenne! Eleg regota nem is hallok kaslerrol - ot mar csak Matyas csontjai erdeklik, azzal legozik - orvosnak, embernek, miniszternek szart sem er - mindossze csak a dilis fovezernek hasznos, mert lojalis hozza. A mostani hullamnal mar naponta legalabb 2-szer kene figyelmeztetnie arra, hogy emberek, vigyazzatok, mert jon a baj!
Nem teszi egyikuk sem, mert a gazda soha a budos eletben meg nem vallalt semmiert sem felelosseget - ideje elhajtani a rak farkara...:(
karma1
@sgl: A jelenlegi kormany felelos tagjairol falrahanyt borsokent pereg le minden - nem vallalnak ok semmiert sem felelosseget. Miert tennek? Igy is megelnek, oszt jonapot. Utanuk a vizozon. Egyben bizhatnak csak: hogy Magyarorszagon nincs halalbuntetes!
Mindenesetre az ellenzek reszerol ezt kihagyni tobb mint hiba: BUN !
kereső
@sgl: Most üritik ki a Honvéd kórház két osztályát- mert kell a hely a román covidosoknak.
Pálinkás Pál
@karma1: az emberiség halandó...van ami egyikre halálos ,másikra nem...akkor talán azokra kell kiemelten vigyázni ,akiknek árt, nem lebénítani a gazdaságot ,meg mindent...az elmúlt másfél év fényesen bizonyította ,SZART SEM ÉRNEK A RENDELKEZÉSEK JÁRVÁNYÜGYI SZEMPONTBÓL... legjobb példa Svédország, ahol nem volt maszkosdi, nem voltak lezárások, és bőven sokkal jobban vészelték át mint a szigorú országokban...valahogy ezt sosem hozzák fel példának az illetékesek...és neked is mondom... a kort egyszerűség kedvéért mondom, nem az számít, hanem az immunrendszer állapota.../öregeknek általában rossz../...tehát bármilyen kívülről egészségesnek kinéző " sport ember " belehalhat, mert szar az immunrendszere...de lássuk be, ez nem jellemző...visszanézheted ,mit javasoltam tavaly tavasszal...öregeknek szigorú karantén , amíg a többin átfut...lehülyéztek, helyette nekiálltak lassítani a vírust...ami nagy hiba ,mert minden szakember tudja, bár nem merik kimondani...minden lassítás mutációra ösztönzi a vírust...tehát ez erősen a kísérletezgetés kategória, ami most folyik...ami engem személy szerint nem érdekel, ha békén hagynak a marha lezárásokkal ,meg az oltás nácizmussal, ami kakát sem ér!!
division
@Pálinkás Pál: Nem tudhatod ki mire fogékony, te tényleg komolyan gondolod ezeket a dolgokat? Meg újra a svédek...Mintha belátták volna hogy tévedtek.
Pálinkás Pál
@division: tévedtek?...nekem nem úgy tűnik...
karma1
@Pálinkás Pál: Bizony, belattak, hogy tevedtek! Nekunk eleg kiterjedt barati korunk van Svedorszagban (Uppsalaban, de NEM magyarok, hanem szuletett svedek, tehat az info megallja a helyet!), es ok eleg erdekes dolgokat mondtak errol a fenenagy szabadsagrol! Hogy nem lett nagyobb baj, az az idosebb korosztalynak volt koszonheto, akik meg emlekeztek a spanyolnatha terjedesere, es hogy akkor mit kellett csinalni ahhoz, hogy lehetoleg ne kapd el a betegseget. Csak rajtuk mulott, hogy nem haltak bele annyian A masik pedig a svedek elszigetelt eletmodja: a nepsuruseg, es a kozossegi megmozdulasok milyensege. De igy is elhunyt ket baratunk - mindkettonek voltak alapbetegsegei is, de a covidban hunytak el, nem a jol karbantartott alapbetegsegben. (A sved egeszsegugy es szocialis halo kivalo! Ha valaki otthon akarja apolni a csaladtagjat, akkor ahhoz hazhoz jovo segitseget vehetnek igenybe INGYEN - persze, mert az aktiv idejukben egy rahedli penzt befizettek az ottani TB-be! - es ha valaki otthon gondozza a csaladtagjat, akkor MINDEN HONAPBAN 1 HET SZABADSAG JAR NEKI, ami azt jelenti, hogy arra az egy hetre elviszik a beteget egy magasszinvonalu egeszsegugyi letesitmenybe, ahol szinten 24/7 apoljak, odafigyelnek a paciensre! ) Ennek ellenere is boven hunytak el a kontrollalatlan covidban. Utana kell nezni.
Pálinkás Pál
@karma1: " Hogy nem lett nagyobb baj, az az idosebb korosztalynak volt koszonheto, akik meg emlekeztek a spanyolnatha terjedesere, es hogy akkor mit kellett csinalni ahhoz, hogy lehetoleg ne kapd el a betegseget. " ezt gondold át mégegyszer...biztos a Svédek tele vannak 120-130 éves emberekkel akik " emlékeznek a spanyolnátha terjhedésére"...
karma1
@Pálinkás Pál: A metodusara a vedekezesnek meg emlekeznek. A ferjem sem 120 eves, de a szuleitol, nagyszuleitol peldaul nagyon jol tudja, hogy akkor pl. az allatok is megkaptak a spanyolnathat, es hogyha egy oran belul nem takaritottak el a lo'tetemet vagy a tehentetemet, akkor egy ora mulva mar nem tudtak megtenni, mert az allat teste szetmallott - nem tudtak felemelni oket es elvinni a meszesgodorig. Peldaul te tudtad ezt?Mert en sem tudtam, Viszont a nagynenem is a spanyolnathaban hunyt el, a feleves kisfiat hatrahagyva, fiatal hazaskent.
Pálinkás Pál
@karma1: mert ez szimplán kamu, városi legenda...
inhuman
www.youtube.com/watch?v=7dFT4SRoR40

Leszarom, hogy miért sopánkodsz, te hülye magyar - szétfejellek a kurva anyád!
inhuman
A magyarságtudatom kényszerit engem erre - mármint, hogy, szétfejellek téged, a kurva anyád, te hülye fideszes !!!
inhuman
Németek...
A kereszténydemokrata az új nemzeti szocialista...

A kurva anyád, náci - a németek (a bajor németek főleg nem) semmi semmit nem változtak !!!

Be kell perelni a német náci kereszténydemokratákat - de kurvára be kell !!!

A német kereszténydemokraták az új nemzeti szocialisták - az új nácik!
Ennek az alelnöke lett Orbán !!!
inhuman
Kovács, te hazaárúló büdös geci!
Kurvára vicces lesz, amikor levágom a fejed...

www.youtube.com/watch?v=7dFT4SRoR40

Csak elmegyek érted és megteszem, te hazaárúló geci patkány. Hey boy...
inhuman
Kovács Gergely, te mi a faszt tettél Magyarországért a működésed 15 éve alatt?
Én is a semmire tippelek !!!

Van ellenséged.
Ezzel foglalkozzál, Kovács!
Úgy levadászlak, Kovács, ahogy a vadászati kiállításon senki sem!
Nemsokra medvetámadás fog érni, Kovács - a malterszagú kurva anyád!
inhuman
Kovács Gergely...

Még pihentetem az ötletet...

Elég volt belőled, meg a fake viccpártodból - kurvára nem vagytok viccesek!
Ennek fényében kezellek titeket - csúnyán!

Nem?
De!

Sokat fogok nevetni, miközben levágom a fejed!
Miért?
Mert csak.

Egy gecivel kevesebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.