Hadházy is beszámolt arról, hogy tovább dübörög a fideszes kampánygépezet, és újabb miskolci helyszínt fotózott, ahol a Fidesz olcsó krumpli hegyekkel próbál megállítani valamit (vásárol aláírásokat).

Hadházy szerint a Fidesz szánalmas módon "vásárol" aláírásokat – előtérben a krumpli
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A Fidesz szànalmas, az pedig mélyen elszomorító, hogy mennyi kiszolgáltatott ember van – jelentette ki.

De nem elég ezen felháborodnunk, mert krumpli lesz 2022-ben is. De ha lesz elég önkéntesünk, aktivistànk és a szavazókörökben ellenőrünk , akkor lehet, hogy a Fidesznek nem lesz elég egy Avasnál nagyobb krumpli hegy sem.

- tette hozzá bejegyzésében. 

Mi is beszámoltunk arról, hogy nem lassít a kormány és mindenkit meg akarnak találni.

Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

- hangsúlyozta a szóvivő aki szerint a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz.

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos
Címlapkép: Facebook/Hadházy Ákos

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Uncsi már a krumpli!
.
Ki minél nagyobb nyelvcsapásokkal nyalakodik, annak arányában nagyobb tökkel kellene JUTalmozni azokat, akiket 2 kg krumpli már nem boldogít, de lehet hogy a tök NAGYSÁGA elbűvőlné azokat, akik olyan kódiSOK, hogy már csak a krumpli hiányzik az étkezőasztaljukról.
.
Olyan pi ez a hatalom, és lóvééhes muftiktól, azoktól, akik a székházmutyiból TÖBB MILLIÓ HOZAMOT dughatnak be a hokizsebükbe!
jesz
aki őszinte hittel ír alá, az nem kér krumplit...akinek viszont minden egyes krumpligumó kell a napi élethez, az aláír bármit...élni kell..

megalázó, de így kell élni...valamennyi politikai rendszernek volt valami trükje, hogy a szavazókat ha nem is meggyőzze, de rávegye, hogy rá szavazzanak...ez megfélemlítés, munkahely-biztosítás, krumpliosztás, vagy csak simán békénhagyás(egy darabig)...de mindenki így-úgy szerepelt valamilyen listán, ami alapján éjjel bezörgött a csendőr, az avh, a körzeti megbízott, vagy épp aki kiszolgálta a hatalmat...

Aláír, krumplit kap, oszt pár napig nyugalom van...
Néro
A csőd szélére észlény Kupakos Lala fő Fityma lökte megnyiladozásával.
Rögtön hanyatt esett a forint oszt' úgy is maradt.
ómió
Parizer efftárs ott árulja a "fölös készleteit"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.