Közel fél órás késéssel kezdődött el Orbán beszéde, amelyről már mi is beszámoltunk. Ez volt a Békemenet szíve és lelke. Ám most nézzük meg a beszédet.

Orbán Viktor: erőszak, szemkilövetés,  vér és könny meg persze az EU támadása – ezekről beszélt Orbán
Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Sok mindent kell megbeszélnünk ma délután

– kezdte beszédét a kormányfő aki szerint 15 évvel ezelőtt az ifjú kommunisták október 23-ból november 4-et csináltak.

Az egyik oldalon a könnygáz gránát, gumilövedék, azonosítatlan egyenruhák és vízágyu. A másik oldalon másik egy becsapott és megalázott nemzet nézett farkasszemet, akiknek 50 év után megint azt kellett hallania, hogy hazudtak nekik.

Ezen a helyen erőszak, vér és könny lepte el a pesti utcákat 2006-ban. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: ezt soha nem fogjuk elfelejteni nekik

-hangsúlyozta Orbán Viktor aki kitért arra is, hogy négy hosszú év telt el, míg elégtételt vettek.

A szocialisták vezetője itt maradt a nyakunkon, és mai napig itt kísért mint az országház fantomja mondta a miniszterelnök, aki emlékeztetett arra is, hogy évek kellettek ahhoz, hogy helyrehozzák, jóvá tegyék a baloldal rombolását.

Nagy kegyelem, hogy eközben a nemzeti egység végig fennmaradt, és munkások, mérnökök, földművesek, kis- és nagyvállalkozók, tudósok, tanárok, ápolók és orvosok összefogásával sikerült eltakarítani a romokat

– sorolta ünnepi beszédében a kormányfő.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy amikor letörték a rezsiárakat, és amikor hazaküldték az IMF-et, akkor Magyarországra támadt az Európai Unió.

Brüsszel ma úgy viselkedik velünk és a lengyelekkel, mint az ellenségekkel,

Brezsnyev-doktrína levegője járja át a levegőt. De mi vagyunk a tüske a köröm alatt, a bot a kerékben, mivel nem boldogulnak velünk. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb ha elkerül a Góliát

– mondta.

Csak egy baloldal van, akik 15 évvel ezelőtt az emberek közé lövettek és most újra a színpadra készülnének.

Ami ma elég, az holnap kevés, minden magyarra számítunk, akinek fontos a magyarság jövője

– mondta Orbán Viktor a közelgő választásokra utalva.

Forrás: Metropol
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a beszédét most a Csillagból kellene elmondania, ha annak idején Gyurcsány nem ilyen puhány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: ha sokszor ismételgeted magadban akkor te is elhiszed? :)
fideszék dobtak nektek ostobáknak egy kis rágcsálnivalót...
kissé felnőttem
HÁT akkor viktorka ha neked fontos a Magyar jővő vagy csak hazudod? akkor le lehet ám nagy Ívben mondani, mert a békameneted az egy órjási hum BUKK közpénzből szerverzve ingyen busz ingyen kaja meg + pénzek és a részletek: az elmúlt 10 évben megvetted a trianoni kirekedteket szintén közpénzből stadionokkal egyébbel ez a te kultúrád ebből viszont kevesen kérnek max a birka nyájad, itthon a pedagógusokra orvosokra nővérekre semmit nem forditottál max igértél a RENDŐREIDNEK IS AKKOR MIT VÁRSZ GYŐZELMET??
KI LESZEL röhögve, a nyugdijak a béka segge alatt utolsók lettűnk EURÓPÁBA
" te TETTED EZT KIRÁLY " MONDÁ ARANY JÁNOS téged se a nép se a kultúrája nem érdekel őntörvényű unióellenes lázadó vagy nem más.Soros akart embert csinálni belőled de selejt lett az eredménye
Aki Én
@KisTehen: ,,szóval ennyit arról, hogy kik a többség!"
Ezt, hogy érted?
Arra gondolsz, hogy egy 10 milliós országban, külföldi támogatással (idegen érdek, belügyekbe való beavatkozás, külföldi zsoldosok...) is csak egy elenyésző kisebbséget tudtatok összehordani busszal, közpénzből?
Igen, látványos melyik oldalon vannak többen :)
Aki Én
Volt minden, épp csak 56-ról egy szó sem. Ezt is elhazudja a ge-ci.
Annyit megtanultak, hogy orbán mögé berakták a 20 fiatal szimpatizánst. Habár lehet, hogy ezek is csak pénzért vállalták.
Nessy
@Aki Én: ElgondolkoztatóMegcsúfolták, hogy az ott gyilkolásra is kész "fideszes nénike", meg a többi nyilatkozó vajh 1956-ban mit csinált? Mert koruknál fogva némelyek átélhették! Mert hogy hazánk nagyjainak egy része a párttagsága, vagy a szüleik párttagsága révén melyik oldalon állt, nem kétséges! Az ideutaztatott külföldieknek meg ha csak nem tolmács fordított, semmit nem mondtak. Igaz 1956-ról a magyaroknak sem!
Megcsúfolták 1956 emlékét. Csak arra kellett, hogy kampánybeszédet mondjon Orbán.
telegdilaci
Ez a Futóbolond,annyira aljas korrupt megrögzött,hazudozó hogy nincs benne annyi gerincesség,hogy bevallja,nem Gyurcsány a felelős hanem ő a bandájával együtt,Az aljas mocskos Toroczkai tüzelte a csürhét egy rendőr autóban ülve irányította,a csőcseléket,azt nem értem hogy került egy rendőrautóban,miközben egy Rendőr állt az autó mellett,de amikor Orbán látta hogy nem sikerül a tervezett puccs a Demokratikusan megválasztott,kormány megdöntésére,elhúzta a belét beült az őt oda szállító autóba,tele lett a gatya,szégyen hogy egy ilyen hazug gerinctelen,hantaboly az Ország Miniszterelnöke,és ami még nagyobb szégyen,az Országra nézve hogy hagyjuk hogy még mindig garázdálkodjon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.