A The Christian Science Monitor szerint Orbán nemcsak hogy komoly kihívóval találta szemben magát Márki-Zay Péter személyében, de el is veszítheti ellene a választásokat.

CSM: Márki-Zay legyőzheti OrbántFotó: Márki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter egy Facebook-posztban tette közzé a The Christian Science Monitor róla közölt cikkét. Az írás MZP-ről úgy ír, mint egy kisvárosi polgármesterről, aki hosszú idő után az első olyan jelölt, akinek esélye van Orbán rezsimével szemben.  

A tény, hogy Márki-Zay Péter nagycsaládos katolikus konzervatív értékrenddel, megnehezíti majd a Fidesz helyzetét az ellene való kampányban.

Márki-Zay Péter üzenete a szeretetről és az egységről frissítő kontrasztot jelentenek az Orbán-kormány migráns- és LMBTQ-ellenes gyűlöletkampányával szemben

– emeli ki a posztban Márki-Zay a cikk néhány pontját. 

A CSM azt is belefoglalta az írásba, hogy nem lesz könnyű feladat legyőzni a hatalmat, ami zászlóvivő az európai illiberális demokráciák között: azaz az Orbán-kormányt. Mindenesetre kiemelik, hogy az eddigi elemzések szerint erre most nagyobb az esély, mint eddig bármikor.

Forrás: csmonitor.com
Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Németh István: Hülye vagy, ember. O1G ész nélkül kormányoz mar 11 éve, csak jó sok buta birka kell, akik a hatalomban tartják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hát, amióta a zsebelés- migráncs- meg aberrópártiak kerültek többségbe...! Vagy ezt csak így kell hazudni?
Istenakinincsen
@Németh István:ma, 08:34
Ezt írtad:"Miután és mi előtt értelmes módon nyilatkoznék...stb"
Mi lenne ha csak úgy egyszerűen értelmesen nyilatkoznál?
Mit szólnál egy olyan világhoz(társadalomhoz)ahol mindenki boldog,egyetértés,szeretet,empátia,összetartás és mosoly az arcokon?Ez számodra elképzelhetetlen?Csak az egymásra vicsorgó egymást taposó emberek a példaképeid?
Nem kell ehhez biblia, tank, hadsereg, politikus,bank,ügyvéd,rendőr,üzletember,...stb,csak a nagybetüs EMBER.
Te nem látod hogy nincsenek "adományok sem ingyenpénz"...ezek mind szavazatvásárlások amit neked és az unokáidnak is busásan vissza kell fizetni!
Ez a "modernkori"Lúdas Matyi és a Döbrögi úr mese...Csak annyi a különbség,hogy Döbrögi úr pénzben kapja vissza a többszörösét annak amit Lúdas Matyi a bottal kapott.
ómió
@Horizont: Nem! A bolsi tolvajbandádról! Tudod: a fizu- meg a nyugdíjlenyulóról!
Németh István
@Horizont: @ómió: @Istenakinincsen: @ómió: @KisTehen: Ha értelmesen és érthetően nem tudtok írni, mert a saját véleményeitektől is be vagytok trotyízva > bizonyíték erre az a rébusz, anonim voltotok, akkor ne írogassatok. Különben a jelen kormány adományait, hogy ki fogja miként visszafizetni az egy nagy kérdés! A TÉNY viszont az, hogy amit az előző balliberális bolsevik, kommunista csőcselék rablóbanda kormány okozott károkat AZT MI; TE; Én fizettük és fizetjük vissza a mi gyerekeink terhére és rovására! Ha nem lopták volna ki a nemzet vagyonát a moslék antalon, hornon, meggyesin, gyurcsányon, bajnain keresztül akkor nem itt tartanánk! MI TÖBB sokeszű feleim!!! >> Mit gondoltok az Eu vezetése miért akarja a kormány megbuktatá-sához a segítséget adni a csőcselék balliberális HAZAÁRULÓKNAK ??? MERT AZ ORBÁN KORMÁNY RÁJÖTT ARRA, HOGY A NEMZETÜNK VAGYONÁT AKARJÁK TOTÁLISAN LENYÚLNI ÉS A NÉPÜNKET EZÁLTAL "RABSZOLGA SORBA" KÉNYSZERÍTENI - szebben monva abszolút kiszolgáltatottá tenni! Eszetek minta bolháé! ÁMEN!!
Németh István
@Horizont: @KisTehen: Az hogy az ellenzék mit enged meg, vagy mit nem az a többség dolga eldönteni >> az olyan marhák (mert a tehen az különben ugye marha - a horizonton) mint ti bizonyára a rezsiárak emelésére, eltörlésére, felszabadítására a migráns faszok benneteket átjáró voltára, a visszaszerzett nemzeti vagyon és a még el nem adott nemzeti vagyonok lenyúlására szavaznátok mint ellenzék! Leszarva magatokat- mondjuk egy jó adag tehen-fos az megjár nektek - a gyerekeiteket a népet tennétek tönkre hát eszetek az nincs! DE van ellenzéki kisebbségetek akiket irtani kéne mint a tanács-köztársaság bukása után a kommunistákat! Még a lenin is felismerte a leninfiuk baromságait, ki is nyírta őket!
Istenakinincsen
@Németh István:ma, 09:11
A sok butaságra amit itt összehordtál elég nehéz értelmes választ adni.Nem is fogom erőltetni.
Az értelmes és érthető írások szerzőjének itt vagy te!
Lássuk,halljuk!
Tiéd a pálya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.