Most először szólalt meg a Klubrádióban a Jobbik elnöke.

Benzinár és kenyérár: Jakab szerint Orbánék így fizettetik meg az emberekkel az szja-visszatérítés költségeit

Fotó: Facebook

Jakab Péter szerint az emberek pontosan tudják, miről szól a „krumpliosztás”, vagyis a fideszes jótékonykodás. A 24.hu összefoglalója szerint a Klubrádióban először megszólaló Jobbik-elnök ezzel utalt arra, hogy szerinte a Fidesz ismét szavazatokat próbál vásárolni a választások előtt.

Az Orbán Viktort korábban krumplikirálynak is nevező politikus azt mondta,

az szja-visszatérítést, a nyugdíjemelést most fizetjük be a drasztikus üzemanyagárral, a 400 forintos kenyérrel.

Szerinte a kormány a választások előtt minden eszközt bevet, ezért nehéz dolga lesz az ellenzéknek. Úgy vélte, elsősorban a Jobbik feladata új választókat becsatornázni a kormányváltók táborába.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyurcsan idejeben 240 forint volt a benzin, most 550
Gyurcsan idejeben 220 forint volt az Euro, most 360
Gyurcsan idejeben 1% volt az inflacio most 15%

STOP ORPAN & STOP NER
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Gyurcsan idejeben 240 forint volt a benzin, most 550
Gyurcsan idejeben 220 forint volt az Euro, most 360
Gyurcsan idejeben 1% volt az inflacio most 15%

STOP ORPAN & STOP NER
jesz
lesz itt még nagyobb drágulás is, aztán jön a jóságos miniszterelnök, aki pont választások előtt pár héttel megoldja az infláció letörését, a benzin olcsósítását, és a kenyér is alig fog valamibe kerülni...

...de addig?

...hát addig a lovak bizony elszaladnak, mert közéjük dobta a hatalom a gyeplőt...választások előtt megfékezik őket...mert mi csekélyértelmű szavazók csak a jóra fogunk emlékezni...

Hogy mi lesz a választások után? háááát... bárki nyer, azt baszhattyuk...
kereső
A bevallott !! infláció 5,5%. A tényleges infláció 8,9%. Ez már nem csak a "szegények adója", hanem a középosztályé is.
ómió
Már ezt is a "Zorbánra" hazudná Parizer efftárs?
emerencia
@sgl: 10:25 És, ha betettük egy pénzintézetbe az összekuporgatott megtakarításunkat, vissza is kaptuk. Nem nyúlta le senki, működött az állami felügyelet.
kissé felnőttem
@sgl: nos most akkor max orbán fog menekülni ?
kissé felnőttem
@sgl: a sok mocskolódó bértroll erre vajon mit reagál szembesülhetnek a valósággal hát ja végre !!!
Nessy
@kissé felnőttem: Ne reménykedj! Továbbra is írják az eddigi panelmondatokat!
kissé felnőttem
@ómió: olvasatra slg fenti iirását hosszú de olvasd ha tudsz olvasni aztán gondolkodni is illik
penege
Eddig azt hittem a legtöbb jót a Fidesznek fleto teszi... most már vannak akik döntögetik a trón. Itt az a jákob... ennyire hülye nem lehet valaki, csak szándékosan.. :D
Nessy
@penege: Mit gondolsz, a magas árak miért ideális manapság a kormánynak? A benne foglalt adók és a 27% ÁFA sok milliárdos többlet bevételt jelentenek!
penege
@Nessy: csak Magyarországon magasak az árak vagy ez világ jelenség?
penege
@Eladott Ország: :D nincs saját gondolatod? :D
Nessy
@penege: Jövedelemarányosan nézve, van ami drágább, van ami hasonló. Olcsóbb nem igazán.Viszont az ÁFA az unióban itt a legmagasabb 2012 óta.
ómió
@kissé felnőttem: Szép hosszú felsorolás, de kár, hogy nyüzsög a hazugságoktól! Szóval, érthető, hogy erre hivatkozol: a ti "műfajotok"!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: ez a volóság ti meg elhazudjátok pénzért az országot mert nektek TÁN NEM HAZÁTOK SELEJTES VAGY JELLEMTELEN
ómió
@kissé felnőttem: Ránk kell hazudnotok a hazudozásotokat? Csak, mert a gazdátok is "reggel, éjjel meg este" azt csinálja? Meg még a hazátlan internacionalista tetübolsi mivoltotokat is? Sérvet ne kapj az erőlködéstől! Ha meg jellemtelen selejtest láttál, lépj el a tükör elől!
penege
@Nessy: attól függ minek az áfája.
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: ja igen amit ti elkövettek fejtől a farokig azt kell az ellenzékre áthárítani ??? szép csak gaz hozzá állás részetekről. A Kocsis máté meg arról sir miért ilyen ellenzék jut nekik? Hát amilyen az adjon isten olyan ám a fogadj isten is aljasságra ma már kénytelen az ellenzék is ocsmánysággal válaszolni mert ti már a tisztességes szót nem is akarjátok alkalmazni már a parlamentben sem akkor már se kövér se kocsis se bárki ne várja hogy dicsérjék. Ok nélkül lettem le haza árulózva miért mert kósa ezt kimondhatta? egy választás után, ne már ki a kósa lásd egy nulla szar senki max pozciója és jó pénze van emberileg és sok van ilyen csak körül kell nézni.
kissé felnőttem
@ómió: 3 olyat emlits ami nem valós a 20 ból nos??? ami hazugság de az érveket is figyeld majd !!!
ómió
@kissé felnőttem: És ki mondta azt, hogy "elkúrtuk"? Ki mondta azt, hogy "hazudtunk reggel, éjjel meg este"? Ki mondta azt, hogy "majd beledöglöttünk másfél, két évig, hogy úgy kellett tennünk, mint hogyha kormányoztunk volna"? Ki döntötte csődbe az országot? Ki folytatott programszerű népzsebelést ezt követően? Ezt mi "áthárítjuk"? Hogy lehet az? Mindezt már sikerült "tisztességesen a Zorbánra" hazudnotok? És, akkor, az a "gaz hozzáállás", hogy mi ezt a proli ocsmányságot Böszme efftársad produktumának tekintjük? Amúgy jól vagy? Agydonorod van már kilátásban?
Nyírfa
Legyen így, Péter! Csatlakozzanak a választók a Ti munkátok által. Megköszönöm.
De azért dolgozhatnak a többiek is! :)
Nyírfa
@sgl: nov. 03. 10.25

És ez így igaz. Bizonyíthatóan.
Nyírfa
@Eladott Ország: nov. 03.12.00

Tényleg, még hivatalban van, Gizikém? :)))
simmering73
@ómió: Bolsik fagörénye. Te tényleg ekkora hülye vagy? Még a fajtársaid se lájkolnak, annyi faszságot összehordasz itt. Hozzád képest a shikari egy igazi stand-up-os volt.
kereső
A "patás" idejében az átlagkerestből 633 liter benzint tudtak venni azemberek, most 540 litert. (még mielőtt valaki emuttnyocévezne).
ómió
@simmering73: A bolsik fajgörényét keresed? Azt az idiótát? Akkor, ne lopj, ne a másikra hazudd az egódat, hanem tekints a tükörbe! Ott meglátod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.