A témája, hogy üzleti szempontból hogyan használnák fel a Keleti pályaudvar körüli ingatlanokat.

Garancsi István cége potom 63,5 millióért írt egy tanulmányt a MÁV-nakFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormány tavaly december végén 800 millió forintot adott arra, hogy Máger Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és a MÁV részletes megvalósíthatósági és ehhez kapcsolódó szakmai tanulmányokat készítsen a Keleti pályaudvar közeli, Verseny utca és Dózsa György út által határolt területek üzleti hasznosításáról – írja a hvg.hu.

Ezzel kapcsolatban a K-Monitor most áttekintette a MÁV szerződéseit. Azt találták, hogy a társaság szeptemberben 63,5 millió forintért szerződött le Garancsi István egyik cégével, a Property Market Kft.-vel. A megbízás egy „részletes megvalósíthatósági tanulmány készítésére” vonatkozott.

Garancsi neve egyébként ismerős lehet onnan, hogy a sajtó gyakran emlegeti Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként, illetve hogy a leggazdagabb magyarok listáján általában előkelő helyeken szerepel. 

Forrás: hvg.hu, K-Monitor

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kiszivárgott a tanulmányból egy részlet:
"El kell lopni az egészet a pXcsába!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Kiszivárgott a tanulmányból egy részlet:
"El kell lopni az egészet a pXcsába!"
tudode
Ezzel szemben első alkalommal az illetékes kormányhivatal azzal utasította el, un. időskorúak támogatási diját, mivel nyolc órát végeztem házon kívüli munkát, majd hasonló sorsű szülők az un. alkotmánybírósághoz fordultak, hasonló okból elutasítottak, mert négy órát dolgoztam "EGYEDÜLÁLLÓ" szülőként, igénybevéve szakemberek (gyógytornász, logopédus, maántanító stb. szakszerű segítségét, amelynek következtében a születésénél agyvérzést kapott gyyermekem teljes életet él, ír, olvas, számítógépet kezel, köt, horgol kivarr, ellátja magát, rehabilitációs munkát végezÍ!!!
.
Tehát kik is jogosúltak
.
Ki jogosult a tartós ápolást végzők időskori támogatására?
.
nyugdijbiztositas.tcs.allamkincstar.gov.hu/hu/%C3%BCgyint%C3%A9z%C3%A9s/%C3%BCgyint%C3%A9z%C3%A9si-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3k/447-tart%C3%B3s-%C3%A1pol%C3%A1st-v%C3%A9gz%C5%91k-t%C3%A1mogat%C3%A1sa/2329-tart%C3%B3s-%C3%A1pol%C3%A1st-v%C3%A9gz%C5%91k-id%C5%91skori-t%C3%A1mogat%C3%A1sa.html
.
"""Tartós ápolást végzők időskori támogatására jogosult az a Magyarországon élő magyar állampolgárságú (valamint a bevándorolt, letelepedett, menekült, oltalmazott vagy hontalan) személy, akinek az öregségi nyugdíjra való jogosultságát megállapították, és a nyugdíj megállapításáig, összeszámítva legalább 20 éven át saját háztartásában súlyosan fogyatékos, illetve tartósan beteg gyermekét ápolta, gondozta, és ezalatt legfeljebb napi 4 órában végzett otthonán kívül keresőtevékenységet, vagy a keresőtevékenységet az otthonában végezte."""
--------------------------
.
Minősíthetetlen ahogy ezek a sunyi kaparkurta féljűvelt parasztok szórják egy s másnak a nehezen dolgozó kisemrek adóforintjait!
.
Az egyeduralkodó gyorsan elfelejtette, hogy hol is nevelkedett
.
----- Megették az őzek Orbánék borsóját
hvg.hu/itthon/20141018_nem_volt_furdoszobajuk_orbaneknak
-----------------------------
.
???!!!
namihami
Nem olcsó a lézernyomtató kazettája. És a nyomtatópapír se fillér.
lusta
@namihami: Épp most olvastam, hogy drágul a papír.
verőce21
A hasznos tanácsok minden pénzt megérnek...!
Pipás
A mocskos politikusos és barátaik pénztárcának gondolják a MÁV-ot, a Postát stb.
Szevasztok
De kár,hogy Gyurcsányék nem tudták eladni, utolsó percben hiúsult meg az üzlet pedig az ÖBB itt volt, árral,kenőpénzzel együtt.
ómió
Efftársilag a duplájáért írták volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.