Ahogy arról korábban beszámoltunk, totális háborút indított a kormánymédia a momentumos Cseh Katalin ellen, akinek volt képe jól éreznie magát a saját esküvőjén. Vágó Gábor közösségi oldalán reagált az eseményekre.

Vágó Gábor kiakadt: "Nem lesz attól több szavazója egyik tömbnek sem, hogy a másik szereplőinek magánéletét mocskolja ok nélkül"
Fotó: MTI/Kovács Attila

A 444.hu összegezte a Bors által indított támadás főbb részleteit. Már a bevezető is erős volt:

Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek. A fotók tanulsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket.

Cseh Katalin közösségi oldalán azt írta:

Látom, megjelentek a propagandamédiában az esküvői fotóink, az egész ország láthatja azokat a képeket, amiket saját magunk és meghívott vendégeink számára készítettünk, hogy megörökítsük életünk egyik legszebb napját. Mindenesetre, ha már így alakult, köszönöm nekik, hogy ilyen sokan osztozhatnak boldogságunkban.

Bejegyzésében azt is kihangsúlyozta, hogy a "propaganda szemenszedett hazugságokat terjeszt". 

Vélhetően itt még a Bors egy korábbi cikkére reagált, mert Cseh bejegyzése november 3-án íródott, míg a fent említett cikk tegnap látott napvilágot.

Vágó Gábor közösségi oldalán fejezte ki felháborodását az üggyel kapcsolatban.

Mi lenne végre, ha kiszállnának a politikai gépezetek a másik oldal szereplőinek magánéletéből?

- tette fel a kérdést, és azt is megemlítette, hogy soha nem ivott még Aperol Spritzet, de mindent megtesz azért, hogy másoknak joga legyen Aperol Spritzet inni, pláne ha az a saját esküvőjük, utalva a Cseh Katalint sározó cikkekre.

Semmit sem mond el valakinek a közhivatal betöltésével kapcsolatos alkalmasságáról, hogy miként ünnepli az esküvőjét. Ám az sem mond el sokat a Fidesz gátlástalanságáról, ahogy Szájer József nyugállományban ruhát tereget. Abban van közérdek, hogy kinek a luxusjachtján nyaral a miniszter. Mivel többe kerül a jachtbérlés, mint a miniszteri fizetése, és ez a tisztességét kérdőjelezi meg. Abban is van közérdek, hogy egy polgármester az oligarchájával hogyan kurvázik és kokainozik egy jachton, mert mindez túlmutat mind a hivatalos anyagi keretein, mind az általa hirdetett erkölcsi normákon.

Kihangsúlyozta, hogy attól fél, "annyira eldurvul az egymás ok nélkül való besározása a kampányban a Fidesz és az ellenzéke részéről, hogy ez begyűrűzik a politikán túli világba".

Egymás magánéletén csámcsogni se nem erkölcsös, se nem előremutató. Nem lesz attól több szavazója egyik tömbnek sem, hogy a másik szereplőinek magánéletét mocskolja ok nélkül.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
A fideSSnyikek már csak ilyenek. Hazudnak, lopnak, csalnak, mocskolnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Gyurka80: 09.19
Ebben a cikkben nem a kivándorlásról van szó:

"2010 után az Eurostat adatai alapján a román gazdaság bővülése euróban mérve (+35%) jelentősen felülmúlta a magyart (+24%). Az egy főre jutó euróban mért GDP terén is jelentősen csökkent a két ország közötti különbség, míg 2010-ben Romániában az egy főre jutó GDP 62%-a volt a hazainak (6,2 és 10 ezer euró), addig 2020-ra már 70%-a (8,8 és 12,6 ezer euró). 2010-ben az egy főre jutó vásárlóerő-paritáson mért GDP-ben a magyar adat az uniós átlag 66%-a, a román pedig 52%-a volt, addig ez az arány 2020-ra 74, illetve 72%-ra javult. Vagyis a vásárlóerő paritáson mért egy főre jutó GDP-ben Románia beérte Magyarországot 2020-ra!"
www.penzcentrum.hu/gazdasag/20210714/keseru-kepet-festenek-a-gdp-adatok-romania-mar-elottunk-jar-1116215

Szólj, ha valamelyik részét nem érted...
kereső
@Béla333: Már az első mondatotad sem érti:)))))))))
csak úgy....
@Gyurka80: ennek ellenére románia lakossága még mindíg 19,29 millio (2020), miközben magyarország lakossága 9,75 milliora sorvadt (2020)
Gyurka80
@Béla333: Tekerj lejjeb a cikkben, és láthatod amit idéztem! Nem csak a képig kell olvasni.
Gyurka80
@csak úgy...: Errre ne vegyél mérget román statisztika! A lényeg 2 millióan kimentek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.