Ahogy arról korábban beszámoltunk, október végén Márki-Zay Péter közösségi oldalán jelentkezett be élőben, ahol többek között a migráns kérdésről is beszélt.

Márki-Zay ismét betelepítéssel vádolja Orbánt – tényekkel bizonyítaná, hogy a Fidesz nem bevándorlás ellenes
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A videóban azt mondta, szerinte a legfelháborítóbb "a Letelepedési Kötvény Program volt, amit Rogán és barátai indítottak". Úgy gondolja Orbán Viktort, nem, hogy nem zavarják a migránsok, hanem "kimondottan ő maga telepíti be őket, ameddig fizetnek, ameddig abból lopni lehet".

Márki-Zay Péter közösségi oldalára újabb videó került fel Hogy látom valójában? – A migránskérdés címmel.

Amíg a Fidesz propaganda azt igyekszik bizonyítani, hogy az ellenzék migránsokat akar betelepíteni, addig Orbán Viktor csak 2019-ben több mint 55 ezer migránst telepített be Magyarországra, a letelepedési kötvénnyel pedig 20 ezret. A betelepítettek között voltak orosz bűnözők és iszlamista terroristák is.

- írja bejegyzésében.

Tényekkel bizonyítjuk, hogy a Fidesz nem bevándorlás ellenes. Mert valóban ez a sokkoló üzenet. Orbán tényleg, – egyébként eltakarították azt a videót a netről, nem lehet megtalálni – 2002-ben mondott egy beszédet az American Chamber of Commerce-nél és azt mondta, hogy 1 millió migránsra van szüksége Magyarországnak.

- hallható a videón. Márki-Zay szerint a cikk még fönn van, de a videó már nem elérhető.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje arról is beszámol, hogy az elmúlt napokban nem tudott úgy megnyitni egy videót, hogy ne egy olyan reklámmal találkozott volna, amely őt, illetve az ellenzék egészét a bevándorlás támogatással vádolja.

Megnyugtatom önöket, hogy Magyarországon egyetlenegy Soros-ügynök van, egyetlenegy olyan ügynök van, aki bevándorlókat nem csak akar betelepíteni Magyarországra, hanem évente több tízezret, az eddigi történelme során jóval több, mint százezret be is telepített: Orbán Viktor.

Hozzátette:

Az egy teljes félreértés és félremagyarázás, hogy mintha az Unió támogatná az illegális migrációt, az illegális migrációt csak Orbán Viktor támogatta, amikor több mint 1 millió embert áthajtott az országon mindenféle ellenőrzés nélkül. Akiket most mint elrettentő példát mutogatnak, Abdeslamot és társait, azok Magyarországon keresztül mentek Párizsba és gyilkoltak le 130 embert.

Kiemelte, hogy "útközben vettek 200 ezer SIM-kártyát úgy, hogy az Orbán Viktort őrző TEK valamiért nem vette észre, hogy nem 100 vagy 200, hanem 200 ezer SIM-kártyát vettek".

Anélkül, hogy a magyar terrorelhárítás erre odafigyelt volna vagy észrevette volna.

Márki-Zay egy korábbi bejegyzésére is utal a videóban:

12 bizonyíték: Orbán tényleg nemzetbiztonsági kockázat 

További részletek Márki-Zay videójában hallhatóak, itt tekinthető meg:

Bejegyzése alá írt kommentben arra kéri követőit, hogy juttassák el " minden megtévesztett emberhez, aki elhiszi azt a hazugságot, hogy Orbán Viktor bevándorlásellenes!"

Márki-Zay ismét betelepítéssel vádolja Orbánt – tényekkel bizonyítaná, hogy a Fidesz nem bevándorlás ellenes
Fotó: Facebook

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@KisTehen: " és azt mondta, hogy 1 millió migránsra van szüksége Magyarországnak."
erről beszélj boci..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És ez a hazugságténye melyik gázáremelési perspektívája végiggondolása közben jutott eszébe Böszme efftárs fedőszemélyének?
magyar1
Na akkor ezt mutassa be az uniónak és már meg is kapjuk a pénzt a határvédelemre.
RonaGyuri
vádolja??? Ezek egyértelmű tények. Ráadásul egy fontos tényről nem beszél a Tömjény Sónyi 1 milliós siserehadjáról, benne kiemeltem a hazai kulturális élet totális kiszervezésről ócska külhoni paraszt-suttyóknak! =))
Toller Béla
A fidesz minden ellen van, ami nem neki hoz pénzt a zsebébe bele, egyenesen ! Olyan nehéz kiismerni ezeket a szatócsokat ?
tothjani
Állítólag Pesten már Kínai nyelvű újság is megjelenik, mert megéri kiadni, nagy rá a kereslet.
magyar1
@tothjani: Ó, hát ezek a kínaiak már a rendszerváltás óta itt garázdálkodnak, már régen van tv-jük is.Ők tették tönkre a magyar könnyűipart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.