Az Index.hu számolt be róla, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon a Normális Élet Párja is elindult, és mind a 106 választókerületben állít egyéni jelöltet.

Gődény elindul a jövő évi választáson
Fotó: TV2

A vírusszkeptikus nézeteiről ismert Gődény György testépítő-gyógyszerész pártját már 2020 nyarán bejegyezték.

Gődény György még november 5-re hirdetett tüntetést a Kossuth térre, melyet egy közösségi oldalára feltöltött videóban harangozott be.

A videóban a V mint Vérbosszú című film fináléjának egyik kulcsmomentumának felidézését követően közölte pártja indulási szándékát.

Gődény György arról is beszélt, hogy nem bízzák a véletlenre, már decemberben elkezdik keresni a támogatókat, akik majd aláírják a jelölőíveket. A 106 képviselő egyike sem párttag.

A testépítő, gyógyszerész a közös Nevező Párt listavezetőjeként indult a 2018-as választáson. A sikertelen szereplés után viszont nem fizette vissza a kampányra kapott 153 millió forintos állami támogatást, ezért költségvetési csalás gyanúja miatt folyik ellene nyomozás.

Gődény György még szeptemberben kapott felfüggesztett börtönbüntetést rémhírterjesztésért. A döntés ugyanakkor nem jogerős, a vádlott és védője ennek értelmében kérheti a tárgyalás megtartását az ügyben, míg az ügyészség megfelelőnek tartja a büntetést.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: TV2

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
De ha már egyszer ellopott 150 milliót és nyomozás is folyik ellene , akkor mégis hogyan indulhat újra és mikor fizeti vissza az adófizetőktől ellopott pénzt ???Akkor ha ez így működik 0 forintból alapitok pártot elindulok Orbán ellen és felveszek 150 milliót,amit majd ellopok! Milyen egyszerű pénzt szerezni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Engem nem zavar Gődény indulása, hiszen szavazatot csak Orbán degeneráltjaitól tud elvenni, a parlamentben pedig az eggyel több bolond a többi közt fel sem fog tűnni.
division
@KisTehen: Az elsők között lesz a szavazásnál:-))
Azért hova fajul ez a világ, lehet tényleg megérett a pusztulásra az emberiség?
Rockxy
@division: És ha megérett, akkor te hová sorolod magad?
Az emberiséghez, vagy azon kívülre?
division
@Rockxy: A vírusok nem fognak válogatni, ha itt lesz az ideje.
Rockxy
@division: Nem a kérdésre válaszoltál.
division
@Rockxy: Mindegy. A gyerekeim éljék túl, és legyen számukra egy ennél normálisabb világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.