Az RTL Híradója számolt be a megdöbbentő esetről.

Azóta is rémálmok gyötrik: cigit nyomtak el a testén, verték és prostitúcióra akarták kényszeríteni a 16 éves lánytFotó: Pixabay

Egy fiatal gávavencsellői pár fogadta be a lányt, miután ő megszökött egy lakóotthonból. A huszonéves pár azt ígérte, hogy elviszik őt az apjához, de végül közel sem ezt történt. 

Nem mondtak semmit, csak vittek

– mondta a lány, aki arról is beszámolt, hogy egy ausztriai bárnál akarták prostitúcióra kényszeríteni. Ő azonban ellenkezett, és a bár tulajdonosa sem ment bele a dologba – írja a Híradó alapján a telex.hu.

Ezután a gávavencsellői pár hazahozta. A férfi itthon ütni kezdte, és cigicsikkeket is elnyomott a kezén és a nyelvén is. Véraláfutásokkal volt tele az arca, napokig kórházban volt, miután megtalálták a rendőrök, akik eltűnése óta keresték.

A pár az ágy alá próbálta bújtatni a 16 éves lányt, amikor a rendőrök kopogtattak az ajtajukon. Kényszermunka és emberkereskedelem miatt vitték el őket a rendőrök. A lány az eset óta remeg, nem tud aludni, rémálmai vannak, és bepisil a félelemtől.

Forrás: telex.hu
Fotó: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hosszú börtönéveket kell kímérni ezeknek a derék embereknek. Nem kell sajnálni az időt tőlük, a naptár végtelen.
Pálinkás Pál
és mindkét oldal pátyolgatja a büdös cigókat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.