304 újabb koronavírus-fertőzött hunyt el a hétvégén az operatív törzs mai jelentése szerint. A legfiatalabb áldozat egy 4 éves kislány, Down-szindrómás volt. Összesen 35 olyan áldozat volt, akinek nem volt alapbetegsége. A legfiatalabb 26 éves, a legidősebb 91 éves.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Egyre több a fiatal, alapbetegség nélküli beteg, akik vagy túlélik, vagy meghalnak. Az oltottak zöme Sinót kapott, ők vannak leginkább a kórházakban az oltatlanokon kívül. Minden ember felelős a másik emberért, aki nem oltatja be magát közvetve felelős lehet mások megbetegedéséért, ne adj Isten haláláért. Sajnos ez sok ember tudatáig nem jut el, és nem is fog, amíg a családjában nem történik valami tragédia.
Yoda69
orban halottai, a fideSS halálgyára...
division
@Horizont: Akkor képzeld el, mi lenne ha nem lennének beoltva. Dolgozik a szervezetük keményen, és nagy valószínűséggel le is győzik. Nekem is kapargat a torkom kb. 1 hete, olyan akar is beteg lenni meg nem is. Sajnos én marha 3 bevásárlóközpontban voltam egy napon, és jó ha 10 emberen volt maszk, akiken nem volt lehet még beoltva sem voltak, ezért is terjed egyre jobban mindenhol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.