Sokkoló, szinte horrorfilmbe illő jelenetek játszódnak le a Covid-osztályokon, ahol az orvosok és ápolónők szinte elképzelhetetlen, heroikus küzdelmet folytatnak a súlyos állapotban lévő betegek életéért, akiknek zöme az oltatlanok közül kerül ki. Megrázó kórházi élményéről Boltsek Andrea számolt be a Facebookon.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: kussolj...küld a kórház nevét ahol a " nyitott ajtón át látod a fuldokló betegeket az intenzíven " miközben a kaparó torkod miatt beugrasz a " sürgősségire "!..mert általában az ambuláns rendelőt az intenzív mellé teszik,igaz barom?.. teljesen elhülyültetek büdös covid nácik...nem baj ,a digóknál már fegyveres ellenállásra készülnek...majd elterjed az is, mint a járványotok...
division
@Pálinkás Pál: Pofa be...Küld a megdönthetetlen bizonyítékaidat arról, hogy a covid veszélytelen, az oltás meg halált okoz. Agresszív, gyilkos hajlamú barom állat.
kissé felnőttem
@division: 3 oltáson tul vagyok tudd de érdekesség ausztria a labor: 29-35 % Svájc szintén Németek szintén de mondanák mást a kamionosokat a kutya sem cseszteti mert oltásra idejűk nincs mert látom hogy nincs amikor itthon vannak akkor oltópont éppen nincs meg azért fura a háttér is nem tiszta nem kiforrott két út között az angol az 1-2 hét Görögből olaszba 1-2 napos komp... akkor mire hazaérne se kép se pont se oltópont akkor bőkjem meg én utközben ? itt is ott is teszt 20-30 perc és negativ és az áru éppen gyógyszer vagy élelmiszer akko nem szarozgat velük senki fia mert navigálni muszály tudták a régi rómaiak is
Rizikó
El kell fogadnunk, hogy nem lehet mindenkit megmenteni.
Ennyi oltott mellett már régen fel kellene minden korlátozást oldani! Aki nem oltatta magát, viselje a következményeit.
Néro
Káslerrel aki mondta neki , hogy imádkozzon ? Úgy látszik kevés volt. Ja bocs az nem orvos. Hittanoktató.
mágnes
Mi heroikus kűzdelem mikor semmit gyógyítási procedúra nincsen a betegségre . Se gyógyszer se semmi . :-((((
Valaki mgyarázza el mitő heroikus . Szépen végignézik hogy meghal vagy sem ? Vagy mit csinálnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.