Bravúr a végén, legyőztük idegenben Lengyelországot! 438 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is! A 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának I-csoportjában, az utolsó, 10. fordulóban Magyarország idegenben 2–1-re legyőzte Lengyelországot. Mivel Albánia is győzött, a magyar válogatott a negyedik helyen végzett. A csoportelső Anglia 10–0-ra győzött San Marino ellen. Bravúr a végén, legyőztük idegenben Lengyelországot! 438 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is! A 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának I-csoportjában, az utolsó, 10. fordulóban Magyarország idegenben 2–1-re legyőzte Lengyelországot. Mivel Albánia is győzött, a magyar válogatott a negyedik helyen végzett. A csoportelső Anglia 10–0-ra győzött San Marino ellen. Bravúr a végén, legyőztük idegenben Lengyelországot! 438 hozzászólás. Szóljon hozzá Ön is! A 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának I-csoportjában, az utolsó, 10. fordulóban Magyarország idegenben...

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: mágnes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Azért valahol érthetetlen, hogy az Albánok vertek ki bennünket...
mágnes
Jó volt ,volt valami footballnak kinéző tárgy .
Rossi !
Szerződtessé má 1 villámgyors csatárt ( az sem baj ha nem tud footballozni csak kicsit ,1 sprinter vagy ilyesmi ) aki nem védekezik konkrtétan saját térfélen semmit . Leshatáron tanyázik és lecsap ha kell .
Kva sok a vakon előrerúgdosott labda és sehol senki . Nincs beleszólásom sajnos ,de Nincsigazam ?
mágnes
@division: Örömmel elmagyarázom ha nemérted . 2022 november 21. – december 18. között lesz a football esemény Katarban .Szerinted ki az aki ott akar döglődni + 50 fokban , karácsony előtt ? Mert minden lesz ott csak football nem. Jó nagy barom volt az aki oda vitte a foci Vb-t most vagy bármikor . Ez van, sajna .
inhuman
Lengyel - Magyar 1 : 2 vége

A kulcsszó: VÉGE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.