Kásler Miklós azonnali hatállyal megtiltotta az egészségügyi ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények személyes jelenléttel történő megtartását. 

Betiltottak minden egészségügyi szakmai rendezvényt Magyarországon a járvány miatt

Fotó: MTI/Mónus Márton

Az indoklás szerint erre azért van szükség, mert

„az új fertőzöttek és a fertőzésgyanús esetek, valamint a kórházi ellátást igénylő betegek számának folyamatos növekedése miatt szükséges csökkenteni a koronavírus fertőzés kockázatait, és megelőzni a koronavírus világjárvány továbbterjedését, ezáltal biztosítani szükséges az élet, egészség, vagyon- és jogbiztonság védelmét, az egészségügyi intézményi működés stabilitásának garantálását”.

A tiltás gyakorlatilag minden, az ágazatba tartozó eseményre vonatkozik, kivéve a „közfeladat ellátásához közvetlenül kapcsolódó, online módon nem megtartható” rendezvényeket.

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@simmering73: azért hogy lássátok, törődik veletek...
Macskaszem
A vírus nyilván csak eü rendezvényen fertőz.
human
@Emmersson71: "Azé' remélem meccsre mehetünk?!"
Ha ez nem lesz TOP komment, akkor semmi.
nezelodo
Kis hazánkban gyakran érvelnek az EU-t bírálók, és sokszor joggal, hogy az intézkedéseik késve, a kedvezőtlen eseményeket csak követve, és a várható bekövetkezésüket nem megelőzve intézkednek. Lám nálunk is így van. Nem tudom mennyi honfitársunkat, és most már a fiatalabb korosztályt is beleértve kell beáldozni a lazaság oltárán a járványnak, hogy a vezetésünk letegyen a népszerű rendezvényekről, a politikának hasznot hajtó támogatott , sport és politikai események szervezéséről? Kásler Úr csak egy pántlika a felelőtlenség díszes kalapján, a munkakörét pedig a vezénylő tábornokunk és az egészségügyi tapasztalatokkal nem rendelkező belügyminiszter látja el a statisztikák által szépen megvilágított "eredménnyel". Ha valakinek a szakmából mégis megszólal a lelkiismerete és hangot is ad a sok szakmaiatlanságnak, és azok várható, (ez ideig rendre bekövetkező sajnálatos eredményének), akkor ne számítson semmi jóra, mert ellehetetlenítik, nemzetellenes, Soros, Gyurcsány, és most már MZP, stb bérenc válik belőle.
magyar1
De lakiteleki rendezvény központ azért épül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.