A miniszterelnök szerint az eljárások aláássák a tagállamok integritását és amúgy is sokkal inkább a migránsokkal kellene foglalkoznia az EU-nak (is).

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Követeli??? Mit képzel ez a guruló zsírosbödön?? Elcseszte már régen a renomét!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Követeli??? Mit képzel ez a guruló zsírosbödön?? Elcseszte már régen a renomét!!
simmering73
De tényleg. Mi az hogy követeli? Ki ez a tökömbojtja, hogy követel?
Nessy
@silber13: Enyhe szerep és helyszín tévesztés.
.
RonaGyuri
Daliás kigyúrt felsőtestű levelét megírta

Lánczi Bandita blődlije óta ilyen töredelmes vallomás az orbáni kultúráról nem volt.

Mint ismert pár nap híján 6 éve, hogy a Századvég Alapítvány elnöke a Magyar Időknek adott interjút. Ennek során a Fidesz korrupció ügyeivel kapcsolatos kérdésekre, Lánczi úgy felel, hogy: „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája".
Nos az derék fő-ideológus után maga Őfeneséfe sem kevesebbet állított. Orbán levelet küldött Ursula von der Leyennek, amelyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője bocsátott az MTI rendelkezésére hétfőn.
A levél előzménye az, hogy az Európai Bizottság múlt hét végén elküldte azt a levelet a magyar kormánynak, amely összefüggésben van a jogállamisági eljárás megindításával, s melyben „tájékoztatást kértek azokról a kérdésekről, amelyek relevánsak lehetnek az általános feltételrendszer alkalmazása szempontjából”
A kormányfő ingerült válaszában kiemelte: „Az Európai Bizottságnak fel kell függesztenie minden olyan kötelezettségszegési eljárást, amely aláássa a tagállamok területi és nemzeti integritása, valamint polgárai biztonságának védelmét célzó intézkedéseit”!
Igen jól látod Wazze Orbán értünk lopja ki még a sz..-t is WC-ből! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt
Egy levélváltás margójára

pénteken este az EUrologus kérésére az Európai Bizottság egyik szóvivője számolt be az EB szolgálatai által november 19-én írt adminisztratív levelekről. Magyarországtól és Lengyelországtól tájékoztatást kértek azokról a kérdésekről, amelyek relevánsak lehetnek az általános feltételrendszer alkalmazása szempontjából.
Ebből többek között kiderül az is, hogy: „Magyarország esetében a korrupcióellenes keret az, amely a legnagyobb kétségeket ébreszti, vagyis Brüsszel szerint nem biztosított, hogy az EU-s forrásokat átláthatóan, hatékonyan használják fel, és nem kormányközeli oligarchák jutnak hozzá az eurómilliárdokhoz.”!
Mi van? Nem biztosított??? Hol??? Nálunk??? S főleg micsoda???
Nincs itt kérem semmiféle biztosítottsági hiátus.
Biztosak lehetnek benne, hogy az EU-s források
felhasználás/elköltés e legnagyobb suskusban történik,
a felhasználás kapcsán a hatékonyság csak a lopásban észlelhető,
ami pedig a kormányközeli oligarchákat illeti; ők garantáltan hozzájutnak az eurómilliárdokhoz!! =))
Béla333
Követeli...???
Vagy a cím túlzó, vagy a főnök fejében a nyomás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.