Maszkviselés miatt támadt a biztonsági őrre egy nő a gyermekeivel. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, a két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Egy nő két gyermekével együtt támadt egy biztonsági őrre, mert rájuk szóltak, hogy viseljenek maszkot

Fotó: Police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatás szerint a biztonsági őr felhívta egy anya és két gyermeke figyelmét arra, hogy az áruház területén orrot és szájat eltakaró maszkot viseljenek, ám ezt nem nézte jó szemmel a család.

A 22 éves férfi az őrnek esett, ehhez pedig csatlakozott a 43 éves édesanyja és 15 éves lánytestvére is. Az indulatos vásárlók ököllel ütötték, és karmolták a biztonsági őrt. Az alkalmazott próbálta távol tartani magától az családot, de nem járt sikerrel.

Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forintos kárt okoztak az üzletnek. A család tagjait gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A férfit őrizetbe vették, a lány és édesanyjuk pedig szabadlábon védekezhet.

Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

Forrás: Police.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Szerintem meg te lehettél az egyikük, mint ismert agresszív maszkellenes oltástagadó:-)) Bár a 22 év nem stimmel, vagy mégis?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troll5
@jesz: Anyu+ apu mellett már kiokosodtak!!!
terlasz
Tipikus elkövetési módszer, nincs titok csak leírni tilos.
division
@Pálinkás Pál: Szerintem meg te lehettél az egyikük, mint ismert agresszív maszkellenes oltástagadó:-)) Bár a 22 év nem stimmel, vagy mégis?...
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: MIKOR VOLTÁL UTOLJÁRA ALKOHOL ELVONÓ KEZELÉSEN!!!már ideje volna!!!
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: te mit ugatsz nekem állandóan?
vacsi
@Pálinkás Pál: Felesleges leírni, mindenki azonnal tudta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.