Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora mondta a tévében: "A mostani Európai helyzet egyértelműen azt bizonyítja, hogy a delta variáns visszafertőzte Európát, és olyanok is megkapták, akik egyébként már kétszer oltva voltak, ennek következtében részt vettek a járványban és fenntartották a járványt. " Kérdés, hogy mi lesz a tudósok következő baklövése?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Jobban tette volna ez a Merkely, ha meg sem szólal! Miért nem orbánnal értékeli a helyzetet? Miért kell hergelni a pandémiát elszenvedő embereket? Milyen jó, hogy kitüntették...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@division: Jogos, mert te is nagy marhaságokat mondasz.
magyar1
@Rockxy: Vírus ügyben mi a francot tudnának még tenni, ingyen vakcináért sorba lehet állni, felveheted bármikor. Itt már tényleg a liberálfasiszták akarják kiirtani az embereket, fideszék meg asszisztálnak hozzá, mert nem mernek ellentmondani.
A kórházakban biztosítják a covid betegeknek az ágyakat ha kell ha nem, bár emiatt többen halhatnak meg, mert nem tudnak olyan kezeléseket, műtéteket stb. elvégezni ami több ember halálát okozza mint a vírus.
Talán még a teszteket ingyenessé lehetne tenni, de nem ingyenes az sem mert mi fizetjük - hülyék.
Qqberci
Béluska, a Kossuth díj elvette az eszedet... Vagy csak a gerincedet oldotta fel?...
dada
Te Béla, nem értesz te ehhez. A párt-tagkönyv kevés hozzá. Hagyd inkább másokra az elemzéseket
Lepényleső
Olyan tudósok baklövéseiről lehet szó,akik úton-útfélen hirdetik az oltás milyen jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.