Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora mondta a tévében: "A mostani Európai helyzet egyértelműen azt bizonyítja, hogy a delta variáns visszafertőzte Európát, és olyanok is megkapták, akik egyébként már kétszer oltva voltak, ennek következtében részt vettek a járványban és fenntartották a járványt. " Kérdés, hogy mi lesz a tudósok következő baklövése?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Jobban tette volna ez a Merkely, ha meg sem szólal! Miért nem orbánnal értékeli a helyzetet? Miért kell hergelni a pandémiát elszenvedő embereket? Milyen jó, hogy kitüntették...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
mi lehet a megoldás?
ha a 2Xoltottak terjesztették a járványt, akkor a harmadik oltás majd megállítja?
vagy netán az ötödik?
colibri
Jobban tette volna ez a Merkely, ha meg sem szólal! Miért nem orbánnal értékeli a helyzetet? Miért kell hergelni a pandémiát elszenvedő embereket? Milyen jó, hogy kitüntették...
Istenakinincsen
@Rockxy: A kötelezővé oltás beiktatása meg fogja állitani ezt a féleszű O1G-t.
division
@Pálinkás Pál: Jogos, most tényleg nagy marhaságot mondott, mert az oltatlanok bűne leginkább, hogy nem lesz vége ennek az egésznek.
Rockxy
@division: A parlament felelős az egész hadműveletért.
Ők ülnek - de csak ülnek, nem csinálnak semmit a pofázáson kívül - az ország házában, megbízásuk szerint a magyar érdekeket kellene hogy képviseljék.
division
@Rockxy: A választásokra készülnek, az a legfontosabb most nekik. Nagy Fideszes voltam mindig is, sosem tagadtam, de jövőre ezekért az emberiség elleni bűnökért nem bánnám ha bűnhődnének, már nem igazán akarom hogy ők nyerjék meg a választásokat. Az egész 4. hullám kezelését elcseszték, más országok addig meg megtesznek mindent amit csak lehet. Nagyon nyerni akar, ez látszik, a bukásuk egyenlő lenne kb. a halálukkal.
Pági
Miért nem állítja le valaki ezt az embert. Ad 1 nem virológus ,ad2 egyre több hülyeséget beszél, ad3 szélkakas módjára viselkedik. Már nem lehet komolyan venni.
Peller Anikó
@Pági: Azért mert bárkit nem lehet megvenni kilóra, a kurvány kénytelen a felhozatalból válogatni, lódoktorok, simulékony kapaszkodók, tehetségtelen sírkaparászók. Karikó meg csak egy asszonyság, ugyebár. Őt meg meg kell taposni, mert konkurenciája a kínai üzletnek.

"..tönkreteszem ezt az országot."
magyar1
@division: Jogos, mert te is nagy marhaságokat mondasz.
magyar1
@Rockxy: Vírus ügyben mi a francot tudnának még tenni, ingyen vakcináért sorba lehet állni, felveheted bármikor. Itt már tényleg a liberálfasiszták akarják kiirtani az embereket, fideszék meg asszisztálnak hozzá, mert nem mernek ellentmondani.
A kórházakban biztosítják a covid betegeknek az ágyakat ha kell ha nem, bár emiatt többen halhatnak meg, mert nem tudnak olyan kezeléseket, műtéteket stb. elvégezni ami több ember halálát okozza mint a vírus.
Talán még a teszteket ingyenessé lehetne tenni, de nem ingyenes az sem mert mi fizetjük - hülyék.
Qqberci
Béluska, a Kossuth díj elvette az eszedet... Vagy csak a gerincedet oldotta fel?...
dada
Te Béla, nem értesz te ehhez. A párt-tagkönyv kevés hozzá. Hagyd inkább másokra az elemzéseket
Lepényleső
Olyan tudósok baklövéseiről lehet szó,akik úton-útfélen hirdetik az oltás milyen jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok