Németh Erzsébet szerint az oltásellenesség ma már nem egy formálódó vélemény, hanem egy beágyazódott értékrend, ami ellen a hagyományos meggyőzési módszerek hatástalanok. Világszerte azt tapasztalják a kormányok, hogy a népesség 50-70 százalékának beoltása után már a legkreatívabb módszerekkel is képtelenek meggyőzni a populáció fennmaradó részét, hogy adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát. Pedig nélkülük soha nem alakul ki a társadalmi védettség, vagyis a kórokozó velünk marad, mutánsokat gyárt, fertőz és gyilkol.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Medvepapa
Dehogy is nincs mit tenni. Csak a hatalmon lévő politikusok bevannak szarva a döntés súlya alatt. Tegyék kötelezővé az oltást. Se velem, se szeretteim életét ne kockáztassa egy fanatikus, egy tudatlan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Sajnos ezek tények, egyetlen törvényes módszerrel lehetne ezen segíteni, az pedig a kötelező oltás bevezetése, vagy az oltatlanok teljes kizárása mindenből, még kórházi ellátást se kapjanak, legyen bármi bajuk, nem csak a covid.
Medvepapa
Dehogy is nincs mit tenni. Csak a hatalmon lévő politikusok bevannak szarva a döntés súlya alatt. Tegyék kötelezővé az oltást. Se velem, se szeretteim életét ne kockáztassa egy fanatikus, egy tudatlan.
silber13
@division: Azért az oltatlanok kizárása mindenből, - ahogy írtad - lehetetlen!!
division
@silber13: Tudom, de a kötelező oltás kivitelezhető lenne.
Rizikó
@division: Ez nekem már túl sarkos. Hagyni kell őket a tévhitükben, maximum belehalnak. Orvosi ellátást ezért megvonni durva lenne!
division
@Rizikó: Nem kell megvonni, de akkor fizessék a költségeiket.
Nessy
@Rizikó: Ha csak ők halnak bele, az az ő döntésük. Sírjon az ő mamájuk. De amikor felelőtlenül fertőznek jártukban, keltükben, az már azért nagyon más kategória.
Rizikó
@Nessy: Fertőznek? A vírus itt van. Nekem, mint oltottnak, olyan mindegy kitől kapom el.
Rizikó
@division: Én a plusz költségeket verném rájuk, amelyek bizonyítottan az oltatlanságukból keletkeznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.