A független képviselő az eljáró nyomozati szerv hatáskori listája alapján lőtte be, hogy kormányzati ember részese lehet az egyébként rendkívül titokzatosan kezelt bűnügyben.

Hadházy belengette: magas beosztású kormányzati vezető is érintettje lehet a végrehajtó kar korrupciós ügyének

Fotó: Facebook

Polt hiába titkolta, most már biztos: A BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓI KAR ELNÖKE ELLEN A KÖZPONTI NYOMOZÓ FŐÜGYÉSZSÉG NYOMOZ. A GYANÚ PEDIG KORMÁNYTAGOT ÉRINTŐ HIVATALI VESZTEGETÉS, VESZTEGETÉS ELFOGADÁSA VAGY BEFOLYÁS VÁSÁRLÁSA LEHET

 - kürtölte világgá vasárnap reggel Hadházy Ákos.

A független parlamenti képviselő azt írta a Facebookon, hogy a Főügyészség néhány napja a végrehajtók vezetőjének, Schadl Györgynek és feleségének ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezte a tulajdoni lapok szerint.

A végrehajtó hetek óta elérhetetlen, így a letartóztatásáról szóló hírek is igazak lehetnek. A büntetőeljárás ténye pedig a fentiek alapján egyértelmű.

Még izgalmasabb, hogy a nyomozó szerv a Központi Nyomozó Főügyészség. A szervezet honlapján olvashatóak azok a kiemelt ügyek, amelyeknél ők az illetékesek. Nyilván nem jön szóba pl bíró elleni emberölés, a felsorolt esetek közül csak a kormánytag megvesztegetése életszerű

- jegyezte meg a korrupciós ügyeket sorozatban feltáró politikus.

A fentiek tények. Tény az is, hogy a végrehajtói karban a trafikosztáshoz hasonló átrendeződés folyt az elmúlt években. Sok végrehajtótól elvették a jogot amiatt, mert nem volt jogi diplomájuk.

Egyrészt vicc, hogy enélkül is űzhették ezt a szakmát, másrészt viszont az így felszabadult zsíros bizniszért megindult a harc

- olvasható a posztban. Majd ezzel a meghökkent feltételezéssel folytatja:

Ami több helyről érkezett, de meg nem erősített információ, de a fentiek és az eddigi tapasztalatok (lásd: trafikok) alapján könnyen elképzelhető: Schadl pénzért oszthatta a végrehajtói helyeket, de ehhez az Igazságügyi Minisztérium egyik vezetője felé is tejelnie kellett. Igazán csak ez -kormánytag érintettsége – lehet az oka annak az egészen elképesztő titkolózásnak, amit Polt és a kormány művelt az elmúlt időszakban.

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nevetséges most már a szocik hallatlan bűneiről értekezni ...ez a mostani rndszer a velejéig szarszagú ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ez semmi, Karácsony Gergely szolgálati kocsija buszmegállóban várakozott.
Németh István
ez a zay nevű szarivadék miközben energia áremelésről dumál, pontosabban arezsicsökkentés felrúgásáról, mint nemzeti árverésről, nyilván az internacionálé szavai zengenek a fülébe, különösen amikor az extra szuper helyen 400 ezerért iszik egy deci bort, ..."közjó alkotói lettünk, hát vesszen el ki ellen áll" Ugyan is; "A gazdagoknak kedve -kénye erőnkből szívja ki a vért,csaló az államok törvénye, mert minden bajt a szegényre mért ... a tőke még a húsunk marja, de már a gyáva had remeg" NOS!! ezért korrumpálódik nyíltan a bige gecivel és fekszik le az eu. marxista szellemiségű vezetésének és kunyerál pénzeket MÉGPEDIG adózás megkerülésével >>> mégpedig a jogot semmibevevő eu.-usa vezetéstől!
DE a témánál maradva > A Völner Úr fedhetetlensége lesz a balliberális moslékok sírásója!
Rockxy
"magas beosztású kormányzati vezető"
há perszehogy van a bűnbandában(parlament és egyebek) nagykuttya is, nemcsak közlegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.