A független képviselő az eljáró nyomozati szerv hatáskori listája alapján lőtte be, hogy kormányzati ember részese lehet az egyébként rendkívül titokzatosan kezelt bűnügyben.

Hadházy belengette: magas beosztású kormányzati vezető is érintettje lehet a végrehajtó kar korrupciós ügyének

Fotó: Facebook

Polt hiába titkolta, most már biztos: A BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓI KAR ELNÖKE ELLEN A KÖZPONTI NYOMOZÓ FŐÜGYÉSZSÉG NYOMOZ. A GYANÚ PEDIG KORMÁNYTAGOT ÉRINTŐ HIVATALI VESZTEGETÉS, VESZTEGETÉS ELFOGADÁSA VAGY BEFOLYÁS VÁSÁRLÁSA LEHET

 - kürtölte világgá vasárnap reggel Hadházy Ákos.

A független parlamenti képviselő azt írta a Facebookon, hogy a Főügyészség néhány napja a végrehajtók vezetőjének, Schadl Györgynek és feleségének ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezte a tulajdoni lapok szerint.

A végrehajtó hetek óta elérhetetlen, így a letartóztatásáról szóló hírek is igazak lehetnek. A büntetőeljárás ténye pedig a fentiek alapján egyértelmű.

Még izgalmasabb, hogy a nyomozó szerv a Központi Nyomozó Főügyészség. A szervezet honlapján olvashatóak azok a kiemelt ügyek, amelyeknél ők az illetékesek. Nyilván nem jön szóba pl bíró elleni emberölés, a felsorolt esetek közül csak a kormánytag megvesztegetése életszerű

- jegyezte meg a korrupciós ügyeket sorozatban feltáró politikus.

A fentiek tények. Tény az is, hogy a végrehajtói karban a trafikosztáshoz hasonló átrendeződés folyt az elmúlt években. Sok végrehajtótól elvették a jogot amiatt, mert nem volt jogi diplomájuk.

Egyrészt vicc, hogy enélkül is űzhették ezt a szakmát, másrészt viszont az így felszabadult zsíros bizniszért megindult a harc

- olvasható a posztban. Majd ezzel a meghökkent feltételezéssel folytatja:

Ami több helyről érkezett, de meg nem erősített információ, de a fentiek és az eddigi tapasztalatok (lásd: trafikok) alapján könnyen elképzelhető: Schadl pénzért oszthatta a végrehajtói helyeket, de ehhez az Igazságügyi Minisztérium egyik vezetője felé is tejelnie kellett. Igazán csak ez -kormánytag érintettsége – lehet az oka annak az egészen elképesztő titkolózásnak, amit Polt és a kormány művelt az elmúlt időszakban.

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nevetséges most már a szocik hallatlan bűneiről értekezni ...ez a mostani rndszer a velejéig szarszagú ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Nevetséges most már a szocik hallatlan bűneiről értekezni ...ez a mostani rndszer a velejéig szarszagú ...
Nyírfa
Még nem is nyertünk, de már dőlnek ki a csontvázak. Mi lenne itt, ha az Európai Ügyészséghez csatlakoztunk volna!
human
@Toller Béla: Bár Gyurcsány és Orbán gyerekei közül egyedül Orbán gyereke lett multimilliárdos a kormányzása alatt és menekült Spanyolországba a várható bukás előle, azért a fideszesek még mindig elhiszik, hogy ők állnak a jó oldalon. Ez már nem is hit, ez betegség.
ómió
De majd Hullaházy efftárs meghazudja nekünk!
human
@sgl: Simicska volt aki tesztelte az ellenzéket és a választókat az általa ismert, de őt nem érintő ügyek kiszivárogtatásával. De mivel látta, hogy ennek ellenére nem mentek százezrek az utcára kormányt buktatni logikus lépés volt, hogy az életbiztosításnak számító igazi bombákat már nem sütötte el. És persze ne feledjük, hogy Simicska nem ellenzéki. Ő csak egyszer nemet mondott Orbánnak és egyike lett Orbán bukott oligarcháinak.
Tunes1106
Elkéstél majom nézd meg Torockai videóját. Már rég becsukatták előzetesbe.
Eladott Ország
A kormány összes tagját nyugodtan "zár" alá lehetne venni!
Eladott Ország
@sgl: ma, 09:39 ♦ Az ellenzék soraiban is vannak bőven, akinek "vaj van a fején." Ma nekem, holnap neked és jelszavuk: "sírig tartsd a pofádat", mint a maffiában. Ezért tartunk itt többek közt, szinte minden szinten. @human: Simicska meg azért fogta be a pofáját, mert ő is lakat alá került volna.
kereső
Erkölcs nélküli, romlott fideSS! Fejétől bűzlik az egész. Már olyan mélyre süllyedtek az erkölcstelenség fertőjében, hogy az egész ország szájáig ér a xar. Nem kellene már egy kis erőteljesebb fellépés ellenük? Megvárjuk, hogy minket is elnyeljen?
Peller Anikó
Lopnak csalnak hazudnak és a háza fényre derül.
Macskaszem
@Pegero: A lónak a pimpilijét. Mert megérdemled.
lusta
@Nyírfa: Ebben az ügyben semmi, mert ez hazai belügy. Ugyanígy sunnyognának.
K-2SO
"érintettje lehet"?
Nem, hanem az érintettje.
És én nem az egyes szám első személyt használnám, hanem a többes szám harmadik személyt.
Emmersson71
Hofi: "Tudod ezek miért lopnak?: Hagyománytiszteletből."
sveikukac
Egy kis hódarab jókor, jó helyről megindul, s a keletkező lavina mindent elsöpör, ami az útjába esik.
Attól azonban tartok, hogy ha Orbánék buknak, polgárháborút próbálnak szítani, és millió helyen keresztbe tesznek az új kormánynak. Na, ez ellen kell minden eszközzel, okosan fellépni!!!
CsipkeRózsa
Ez semmi, Karácsony Gergely szolgálati kocsija buszmegállóban várakozott.
Németh István
ez a zay nevű szarivadék miközben energia áremelésről dumál, pontosabban arezsicsökkentés felrúgásáról, mint nemzeti árverésről, nyilván az internacionálé szavai zengenek a fülébe, különösen amikor az extra szuper helyen 400 ezerért iszik egy deci bort, ..."közjó alkotói lettünk, hát vesszen el ki ellen áll" Ugyan is; "A gazdagoknak kedve -kénye erőnkből szívja ki a vért,csaló az államok törvénye, mert minden bajt a szegényre mért ... a tőke még a húsunk marja, de már a gyáva had remeg" NOS!! ezért korrumpálódik nyíltan a bige gecivel és fekszik le az eu. marxista szellemiségű vezetésének és kunyerál pénzeket MÉGPEDIG adózás megkerülésével >>> mégpedig a jogot semmibevevő eu.-usa vezetéstől!
DE a témánál maradva > A Völner Úr fedhetetlensége lesz a balliberális moslékok sírásója!
Rockxy
"magas beosztású kormányzati vezető"
há perszehogy van a bűnbandában(parlament és egyebek) nagykuttya is, nemcsak közlegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.