Van ez a Szentesi Zöldi László nevű pravdaipari betanított munkás, ilyen NER-robotos betűvető. Feltett a profiljára néhány képet arról, hogy "EZEK" - így például Hont András, TGM, Heller Ágnes, meg én - milyen rosszul öltözködnek. Némelyikünk - így például én - tiszta toprongy írja közösségi odalán Konok Peter történész közíró. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Konok Péter jól beolvasott Szentesi Zöldi Lászlónak! Megérdemelte.

Egyébként se mindenkit Orbán öltöztet, aki nagyvonalúan önti a pénzt a hűségeseinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
De szeretem ezt a stílust! Finoman szarkazmussal belenevetni az izgága kötekedő szemébe, a saját nagyszerűségének illúziójától dagadó keblű ostoba provokatív tekintetébe.
Mit mondjak? A két férfi képe egymás mellett tökéletes bemutatója két személyiségmintának: az egyik, Konok, férfias, szabad, a természet gyermeke, minden modorosságtól mentes, kedves , gondolkodó lény.
A másik pedig Szentesi Z. L., a puhány, zsírosodó bőrű, emésztési problémákkal küzdő, lefittyedt szájú, tokás, lógó szemhéjú, cinizmus mögé bújó kisfiú, aki szeretne nagyfiú lenni, de valahogy nem sikerül. Mi, akiknek Konok jeleníti meg a férfiasságot, a társat, a szabadságot, tudjuk, miért sikertelen a másik.
csak úgy....
@Rizikó: te csak a csini pasikat csíped,ugye tibi?
justhpeter
Hont Andrást, Tamás Gáspár Miklóst, Heller Ágnest és Konok Pétert láttam és hallgattam már a televízióban, nagy valószínűséggel a jövőben is nézni és hallgatni fogom őket. De ki a faßom a Szentesi Zöldi László ?
Nyírfa
@justhpeter: Ennél jobb kérdést nem is tudnánk feltenni.
Nessy
Konok Péternek még a szeme is nevet értelmes. Ez a Zöldi nevezetű "úr" a lebiggyesztett szájával, a mélabús tekintetével még azt is depresszióssá teszi , aki egyébként nem az. A szem a lélek tükre. Úgy mellékesen, egy kerti bulira nem frakkban szoktunk nyáron összejönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.