"Látom, megjött az utasítás a központból a fővárosi Fidesznek, értem is az okát, tényleg nincsenek jó napjai a miniszterelnök oligarcháinak. De ideje tudomásul venniük: Budapest nem lesz a Fidesz-oligarchák játszótere” – reagált Karácsony Gergely a Városháza eladásával kapcsolatos újabb elméletekre. 

Karácsony keményen reagált Láng Zsolt akciójára: „Budapest nem lesz a Fidesz-oligarchák játszótere”

A Jankovics Marcellnek odaítélt Pro Urbe Budapest-díjat Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakció vezetője veszi át Karácsony Gergely főpolgármestertől a fővárosi kitüntető címek átadása alkalmából rendezett ünnepségen a Városháza udvarán 2021. augusztus 30-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Láng Zsolt, a Városháza előtt megtartott csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte:

egy ingatlanfejlesztő közjegyző előtt tett nyilatkozatot arról, hogy a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ (BFVK) Zrt., a főpolgármester tudtával, kiajánlotta értékesítésre a Városházát. 

Azt is közölte, hogy az abban szereplő állításokat hajlandó megerősíteni személyesen, az ügyet vizsgáló bizottság következő ülésén is. 

Láng elmondása szerint az ügyben érintett Berki Zsolt ingatlanközvetítő tízszázalékos tiszteletdíjat kért az ügylet lebonyolításáért, a szokatlanul magas jutalékot pedig azzal indokolta, hogy abból magasabb körök is részesülnek a fővárosnál.

Karácsony ezekre az állításokra reagálta azt, hogy Budapest nem lesz a Fidesz-oligarchák játszótere. 

A főpolgármester elmondása szerint „a Fővárosi Közgyűlés újabb bevételektől fosztotta meg a miniszterelnök vejét, Tiborczot és körét”, utalva ezzel a Hajógyári szigeten 3000 fa kivágásának meghiúsítására, valamint a II. kerületi Szalamandra- völgy beépítésének megakadályozására.

„Hadd jöjjenek. Jöjjenek csak bátran, mert legalább kiderült, hogyan lehet nyomozásra bírni a rendőrséget.(…) A recept a következő: két ember beszélget, erről hangfelvétel készül, azt összevágják, valaki feljelentést tesz, és pár napon belül jön is a házkutatás”

– írta a politikus, majd szarkasztikusan utalt arra, hogy önkénteseket keres egy hangfelvétel elkészítéséhez, amely a Fideszről szól.

Forrás: atv.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Rizikó: tibim,te csúnyán beverhetted a buksid.. :)
szaboria1
Láng Zsolt ennyire hülye? Mert ha igaz lenne akkor a közgyűlésen hivatalosan csatolni kellett volna iratot és nem csak beszélni róla. Neve elhallgatását kérő már ez is a röhejes ha valaki nyilatkozik egy közjegyzőnél és azt írásba foglalják azt azért teszik, hogy nyoma legyen.
Aki Én
Ha lenne valami a fidesz kezében, már előkerült volna vezetőszár. És el is várnám.
ómió
Dugógeri efftárs! Továbbra is bolsi lepratelepnek szánod?
Aki Én
@ómió: Szeretnél egy bolsi lepratelepet, mi, te idióta? Mindjárt lenne otthonod, te buta balfasz.
ómió
@Aki Én: Ha azt szeretnék látni, bolsiék elmebetege, akkor Pestre mennék "utcanézőbe"!- Nyüzsög a homeless "proletárjaitoktól" meg a mocskuktól - szóval a magadfajtáktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.