Elindul a 2022-es választásokon Gattyán György és pártja – a milliárdos üzletember ezt a tegnap esti Egyenes Beszédben jelentette be. Hozzátette: célja a kormányváltás. Közben a korábban a Jobbik színeiben politizáló Varga-Damm Andrea is új pártot alapított Reformerek néven, és ők is úgy határoztak, elindulnak jövő tavasszal, mert szerintük nincs ellenzéki politizálás.

Karácsony: Gattyán a kétségbeesett Fidesz zsoldjában áll

Karácsony Gergely az ATV Híradónak azt mondta: ezek a kezdeményezések a Fidesz kétségbeesett próbálkozásai. Az elemző pedig úgy látja, nem ezen fog múlni a jövő évi választás.

Gattyán György célja a kormányváltás, a miniszterelnökséget ugyanakkor a lehető legrövidebb időre, 4 évre vállalná.

Létrejöhet egy olyan állapot, hogy ha az ellenzéki összefogás szavazatait, és a mi pártjaink szavazatait összeadjuk majd, akkor annak elégnek kell lennie a választásokhoz

– emelte ki a Megoldás Mozgalom miniszterelnök-jelöltje

Van még egy jelölt, aki nemrég szállt ringbe: Varga-Damm Andrea korábban a Jobbik politikusa volt, Reformerek néven hozott létre pártot. Célja, hogy gyűlölet helyett béke legyen az országban, a politikusok ne lopjanak, és ne káderek üljenek fontos pozíciókban. 

Ezek a kezdeményezések a Fidesz kétségbeesett próbálkozásai arra, hogy megosszák a változást akaró embereket, ezek az emberek a Fidesz zsoldjában állnak, nem hiszem, hogy bármilyen módon befolyásolnák az eredményt

– nyilatkozta Karácsony Gergely, főpolgármester.

Azt gondolom, hogy aki most nem az egységes ellenzékre, és az egységes ellenzék közös jelöltjeire szavaz, az a Fideszt akarja hatalmon tartani

– hangsúlyozta Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

A Kétfarkú Kutya Párt közben egy sajátos bejegyzésben reagált Gattyán György indulására. A legnagyobb felnőtt-tartalmat streamelő oldal létrehozásával milliárdossá váló üzletember bejelentésére csupán annyit írtak: megkezdték az egyeztetéseket a Pornóapátiban indítandó közös jelöltről.

Forrás: atv.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A mekkmesteri "mentális potencia" tán úgy növeli a támogatottságot, hogy maga ellen, "zsoldban", mást is indít? Lesz ez még súlyosabb is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@jesz: Ne viccelj már. "A digitalizáció mindent megold." duma majdnem annyira semmi program mint a "Folytatjuk!".
Nézted az ATV interjút? Az egészségügy minőségének javítására annyi az ötlete, hogy nemzetközi rendszerbe kötött szoftver kell. Nagy nulla válasz ez. Ez nem oldja meg az orvoshiányt, nem oldja meg a szervezési gondokat, nem oldja meg a finanszírozási gondokat.
Mindenre az a válasza, hogy digitalizáció. Ez olyan mint az asztalos aki mindent kalapáccsal akar megjavítani. Ami pár dolognál működik, de a többinél csak kárt okoz.
Saját munkámból tudom, hogy egy jól szervezett informatikai rendszer sokat tud segíteni, de ez nem elég egy jól szervezett cég felépítéséhez. Az csak egy része az egésznek.
verőce21
Szóval csiribú gyuribá gattyánra cseréli makit?
Itt ez a gattyán fiú, tele luxemburgi off-shore cégekkel, kazalnyi lóvéval és kulturált fellépéssel - tegyük össze őket...!
Sok itt az "M"...!

Olyan nevet választott pártjának, hogy a kezdőbetűk maradhassanak.
/MM megoldás mozgalom/
Így nem kell lecserélni adott esetben a Mindenki Magyarországa kezdőbetűit...:)
ómió
@kissé felnőttem: Moslékpofát biztos tükörben szoktál látni, bolsiék fajkreténje! És muszáj mindjárt másra is hazudnod?
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: anyáddal foglalkozz moslék takarodj haza innen ott mocskolodj gazember bérenc
ómió
@kissé felnőttem: Te, mint moslékbolsi gazember bérenc akaszkodtál rám, vagy csak a bolsi idiotizmusod "vezérelt", hogy még a ráakaszkodást is rám hazudnád? Netán anyád, akivel éppen "foglalkoztál" a "hazatakarodásod" közben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.