Eddig mindenki úgy tudta, Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. Most váratlan fordulatot vett a sportoló esete.​

Döbbenetes dolog derült ki az életéért küzdő Csollány Szilveszterről: mégis kaphatott oltást?
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Aggasztóan keveset tudni Csollány Szilveszter állapotáról, akit jelenleg is lélegeztetőgéppel tartanak életben az egyik budapesti kórházban. Az olimpikon koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre, és mind ez idáig azt lehetett hallani róla, hogy nem volt beoltva.

Dr. Letoha Tamás kutatóorvos viszont nemrég a Facebook-oldalon hozta nyilvánosságra, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba.

2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád

- írta egyik korábbi posztjában a szakember, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan.

Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján

Letoha Tamás, aki már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerral, azt mondta, közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy Janssen vakcinát kapott. 

Forrás: Promotions 
Címlapkép: Illyés Tibor / MTI

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Gazella: Nincs rá bizonyíték, hogy oltott volt, de csak nyugtasd magad a szokásos hülyeségeiddel. Amennyiben mégis kapott, nem tudni mikor, ez nagyon nem mindegy. Tűnnétek már el végre ti oltásellenes barmok a fenébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@division: Erről beszélek,lehet, hogy akit éppen beoltanak vírusos, erre ráadják a vakcinát tehát járványban oltva van - okoska...
division
@magyar1: Amennyiben nincs tünete semmi, akkor beadható nyugodtan. Kár, hogy ezt többen nem értitek meg. Több antitestje lesz, a szervezete kissé erőteljesebben kezd majd dolgozni, de ez egy egyébként is egészséges embernél nem jelent semmiféle veszélyt.
Eladott Ország
@Sámannus: Janssen vakcinát kaptt. "A Janssen-Covid-19-vakcina vagy Johnson & Johnson-Covid19-vakcina (kódnevén Ad26.COV2.S) egy belga-holland-amerikai közreműködéssel 2020-ban kifejlesztett, második generációs, intramuszkuláris alkalmazású Covid19-vakcina, amely a SARS-CoV-2 humán koronavírus okozta Covid19 betegséggel szemben nyújt védelmet. A védőoltást kidolgozó és előállító vállalatok a hollandiai Leidenben működő Janssen Vaccines,[1] annak belga anyavállalata, a Janssen Pharmaceuticals,[2] az amerikai Johnson & Johnson cég leányvállalata."
Sámannus
@Eladott Ország: Tudom már én is Biztos azért választotta, de tudni kell a popsikenőcsről is hogy nem egy életre szól, ha mondják is, mert nem régtől van ahhoz, kevés a tapasztalat hogy elaltassuk az éberségünket egy mesével.
Borsodi
Őszinte részvétem,szomorú,hogy egy fiatal egészséges sportoló ilyen hirtelen elhunyt.Talán ha nem oktatja be magát most is élne.
www.youtube.com/watch?v=RK_yzo7DA4k

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.