A házelnök fizetése 200 ezer forinttal nőhet márciustól a 2021-eshez képest. A képviselőknek járó juttatások összege szintén emelkedik majd. A házelnök fizetése 200 ezer forinttal nőhet márciustól a 2021-eshez képest. A képviselőknek járó juttatások összege szintén emelkedik majd. Az országgyűlési képviselők fizetése akár 75 ezer forinttal is emelkedhet márciustól, az alapbér elérheti az 1,3 millió forintot is - írja az rtl.hu. Az országgyűlési törvény 2018-as módosítása értelmében a képviselők béremelése automatikus, az előző évi bruttó átlagkereset háromszorosának megfelelő összeg jár nekik. Amennyiben idén valóban 25 ezer forinttal nő az átlagbér, a képviselők fizetése ennek háromszorosával, 75 ezer forinttal emelkedhet. A bruttó alapbér így 1 millió 284 ezer forintra emelkedne, emellett a képviselők bizottsági tagságuk után további bevételekre számíthatnak. Egy bizottsági tagság esetén az alapbér 1,2-szerese, azaz 1 millió 540 ezer forint az érintettek fizetése, két...

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Az éve legfontosabb feladatát megoldották.
Németh István
Na most akkor az a szar tróger jakab mennyit fog keresni, ha az eddigi jövedelme a saját bevallása szerint hét millió Ft.volt havonta (igaz nem bevallva több mint 10 millió) Kedves @magyar1: @Nessy: @Emmersson71:@csak úgy...: Mert van aki megérdemli és van aki nem érdemli de a többszörösét nyúlja le az államtól tőled, tőlem, mindannyiunktól! No ebben is rendet kell tenni a választások után, miként a parlamenti megnyilvánulások terén is! > a jelen kormánynak kiválóprogramja van erre vonatkozóan is - kihozni most viszont nem célszerű!
Nessy
@Németh István: A jelen kormány ez irányú tevékenységét ismerve még a maradék is köddé válik!
csak úgy....
@Németh István: te súlyosan elmebeteg !
Németh István
@csak úgy...: @Nessy: @kulabombaafityisze; a Többi Szóra Sem Érdemes! Mondjuk ti is segg hülyék vagytok!
Németh István
A segg hülyeség megbocsájtható volna, ha látnék valami nem elmebajos elmozdulást! De ez nincs! Tehát bármit mondtok és tesztek az egy nagy link! csocsilom a hülye pofátokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.