Még december közepén rabolt ki egy maszkos férfi egy gázpisztollyal egy VII. kerületi dohányboltot, de nem sokáig élvezhette a megszerzett napi bevételt, a rendőrök két nap alatt a nyomára jutottak és elfogták. Mostanra pedig a nyomozással is végeztek. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy maszkos férfi 2021. december 13-án 21 óra 55 perc körül bement egy VII. kerületi dohányboltba, ahol gázpisztollyal megfenyegette az eladót. Miután a rabló megszerezte a pénztár napi bevételét, elfutott.

Két nap alatt elkapták a fegyveres trafikrablót, mehet a bíróságra

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A BRFK Rablási Osztályának nyomozói álltak rá az ügyre, a beszerzett adatok segítségével hamar azonosították a feltételezett elkövetőt, O. Józsefet, aki aztán december 15-én 19 óra 50 perckor a VII. kerületi tartózkodási helye előtt, az utcán fogtak el a Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével. A férfinál lévő gáz- és riasztófegyvert lefoglalták.

A 21 éves férfit a nyomozók fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök – a szükséges eljárási cselekmények elvégzését követően – bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészség részére.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.