Karácsony Gergely közösségi oldalára írt bejegyzésben fejtette ki, hogy "Orbán Viktor jobban szereti Moszkvát, mint Budapestet".

Karácsony durván nekiment a miniszterelnöknek: "Orbán szívesebben szolgál ki keleti diktatúrákat, minthogy a magyar emberek érdekeit nézze"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Úgy gondolja fontosabbak voltak neki "az orosz érdekek kiszolgálása, mint egy fejlett, korszerű, megbízható metró a főváros egyik legforgalmasabb vonalán".

Az M3-as metrószerelvények ügyében továbbra is zajlik a vizsgálat a Havasi Gábor vezette Fővárosi Önkormányzat Vizsgálóbizottságában. Nehéz számon tartani azt a sok lopást és gazságot, amelyet a Fidesz elkövetett a magyar emberek kárára, de az M3-as metrókocsik zavaros beszerzésére azt hiszem, mindannyian emlékszünk. A Tarlós-féle városvezetés az új szerelvények vásárlása helyett, inkább régi, korszerűtlen kocsikat újíttatott fel, és helyezett üzembe Budapest egyik legforgalmasabb vonalán.

- írja.

Hozzátette, hogy "a vizsgálóbizottság meghallgatta Tarlós István jogi tanácsadóját, aki elismerte, hogy a kormányzat jóváhagyása kellett minden döntésükhöz, köztük ehhez is".

Maga a főpolgármester hiába is érvelt volna az új szerelvények mellett, ha Orbánék máshogy határoztak. Újabb ékes bizonyíték arra, hogy Orbán szívesebben szolgál ki keleti diktatúrákat, minthogy a magyar emberek érdekeit nézze. Az ilyen kormánynak mennie kell, mi pedig április 3-án menesztjük is őket. 

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csak az igazat mondja Karácsony!
Orbánt és maffia csapatát sohasem érdekelte az ország, a mi sorsunk. Őket/Orbánt csak a lopás érdekli és hogy örök életre el tudja titkolni, hogy mivel zsarolja őt Putyin! Ezenkívül annyi aljasságot, bűnt elkövettek már, hogy egy kormányváltás egyben azt jelentené, hogy a maffiózók hosszú, tömött sorokban mehetnek a kaptárba kipihenni a sok lopás fáradalmait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Eftársak jön a hadd el hadd, jó komfortos dutyikat építettetek. Remélem nem fogtok az ellátás miatt sem reklamálni, még foschattok is a farhátasoktól.
Clavigo
@KisTehen: A legalacsonyabb bérekből,,te kretén..! Szerintem ,te még életedben nem tetted ki a patádat a kis faludból.. De hülye vagy teeee,,,böcce..
csak úgy....
@sgl: a hvg-n a kedvencem és a leg értelmesebb,frappánsabb valaki!
Lepényleső
- Mi a durva egy helyzetismertetésben,- a helyzet maga,de nem a kritika?
- A menesztést pedig majd Vlagyimir megoldja,ha akarja,- ahogy szokta?
ómió
Mutyigeri mindenkit összetéveszt saját Böszme vezérével?
Sámannus
Taplósi Pityu egy nagy szarkavaró sperma gyűjtő edény, akibe a fütyisz csak a szaros bocskorát törölgette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.