Miután a 444.hu megírta, hogy Schadl György, a Völner-ügy kulcsfigurája egyetemi vizsgákat intézett végrehajtóknak és végrehajtók hozzátartozóinak, de bebiztosította Rogán Antal kabinetfőnökét, Nagy Ádámot is, a Pécsi Tudományegyetem közölte, hogy vizsgálatot indít az ügyben, mivel hivatásetikai szabályok és a vizsgaszabályzat megsértésének gyanúja merült fel.

Vizsgálat indult Rogán kabinetfőnökének kamu vizsgája miatt a pécsi egyetemen

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A belső vizsgálat lezárását követően tájékoztatják a közvéleményt. A lehallgatási iratok szerint ugyanis Schadl György május 25-én Mészáros Pál Emillel, a Pécsi Tudományegyetem Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszékének tanársegédjével egyeztetett Rogán kabinetfőnökének aznapi vizsgájáról.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Deutsch Tamás annak idején ezt az eljárást megúszta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 18.50

Nem az egy kalap alá vevésre kaptam fel a fejem, hanem olyan kívülálló fílingje van annak a ti-nek. Mintha páholyból néznél minket: ti, ott a világ végi Magyarországon...miközben te is magyar vagy. Pontosabban ez a szülőfölded.
Az is furcsa, hogy megütötte a fülem, hiszen sokat álmodozom arról, hogy másutt élek, fejlettebb országok valamelyikében: úgy itt hagynám ezt a kócerájt. Szóval, meglepett a saját érzésem, ami általad támadt fel: lehet, hogy kötődöm ide?
Hát, most gondolkodhatom.:) Szeretem ám, ha olyat írtok, ami tűnődésre késztet. :)
csak úgy....
@Nyírfa: azt ugye említettem már,hogy orbánnak köszönhetöleg elmúlott a vészesnek tekinthetö honvágyam? -próbálok hálás lenni neki de fingom nincs,hogy hogyan..
azt viszont megfogadtam,hogy míg orbán és bandája bitorolja az országot,nekem ott nincs keresnivalóm! -hiszen ezek miatt léptem le!
amit ök produkáltak az utóbbi 12 évben,azzal még 12 hónapot sem tudtak volna kormányozni nyugaton,persze a magyar (állítólag) nem is európai...,hiába keveredett ,attól csak még jobban megkeveredett...
csak úgy....
@Pegero: a kurva anyád román,aki átjár onnan a fideszre szavazni..
ómió
És Mutyigeri "hiperpasszív nyelvvizsgáját" tisztázták már?
nezelodo
@CsipkeRózsa: Az is és ez is a szőnyeg alá lesz söpörve, nem harsogja az M1 és a többi "közszolgálati csatorna se", ahogy egykor a "Kredit Jenő" képviselő fiának az ügye is sumákban lett intézve. Hogy miért? Nagyon szemérmesek a fiúk! Szintén nem kapott ekkora publicitást a sümegi polgi párjának vásárolt érettségije, és az az után járó munkaköre és kétmillás havi fizetése sem. Ha már a Karácsony nyelvvizsgáját emlegeti fentebb a "kolléga" talán emlékezhetne az egykori szombathelyi orosz nyelvvizsga botrányra, meg a balatoni luxushajón történt fideszes polgi helyettesük kokós ügyére, vagy az a csikkóla sem számít, mint a Borkai szüzeknél? Ha ezen egy rivális politikust kaptak volna vetekedne az öszödi beszéddel, amit a fiúk azóta is a bibliájukként mondják fel, mert a valódi bibliát úgysem ismerik, így meghamísítani se tudják..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.