Miután a 444.hu megírta, hogy Schadl György, a Völner-ügy kulcsfigurája egyetemi vizsgákat intézett végrehajtóknak és végrehajtók hozzátartozóinak, de bebiztosította Rogán Antal kabinetfőnökét, Nagy Ádámot is, a Pécsi Tudományegyetem közölte, hogy vizsgálatot indít az ügyben, mivel hivatásetikai szabályok és a vizsgaszabályzat megsértésének gyanúja merült fel.

Vizsgálat indult Rogán kabinetfőnökének kamu vizsgája miatt a pécsi egyetemen

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A belső vizsgálat lezárását követően tájékoztatják a közvéleményt. A lehallgatási iratok szerint ugyanis Schadl György május 25-én Mészáros Pál Emillel, a Pécsi Tudományegyetem Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszékének tanársegédjével egyeztetett Rogán kabinetfőnökének aznapi vizsgájáról.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Deutsch Tamás annak idején ezt az eljárást megúszta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Deutsch Tamás annak idején ezt az eljárást megúszta.
namihami
Ha nyer az Orbán, akkor minden szabályos volt/lesz.
Ha nem, akkor ...
Havanagi
Ez a fidesz maffia átszőtte az egész országot,mint a pók.Kiderül-e valaha is,hogy milyen területek,milyen mélységben és magasságokban érintettek a fekáliában.
Nyírfa
Ez a Völner a lopott pénzből csináltathatott volna egy rendes fogsort.
Havanagi
@sgl: nincs kizárva,de az nem kisebbíti a maffia tetteit.
kissé felnőttem
NA KINEK KELL MÉG DOKTORI VAGY EGYÉB MOST? igy könnyü nyelvvizsga meg diploma szerzés pénz és máris van? még más is tán? hát szép egyre szebb ez a társulás és megszólják a másikat.
Nyírfa
Hány év kell az elmúlt 12 szennyének az eltakarításához?
csak úgy....
azt szeretem a fideszben,hogy pár éven belül hatékonyabbak lettek mint anno a komcsik! :) -akár testvér párt is lehetne matyi meg a viki..
csak úgy....
@Nyírfa: mivel a fejeket nem lehet szellöztetni és bévülröl átrendezni,-szerintem több mint amire gondolni merünk..
a diplomás butaság atyáról fiúra száll,mint minden diktatúrában.
csak úgy....
@Nyírfa: 15:28 talán attól tartott,hogy kiverik neki? a maffiában nem a jó fogak a leg fontosabbak,inkább az erös harapás..
Nyírfa
@csak úgy...: Elég csökött nép a magyar. A lakosság kb. 40 %-ával lehet csak haladni. Talán a 40 is túlbecsült. Rengeteg jó képességű fiatal hagyta itt az országot, ami nekik jó, az itt élőknek azonban nagyon nem.
És mennyi család kerekedett fel, hogy megszabaduljon ettől a feudális dohtól, ami megüli a hazánkat.
Érzem ugyan, hogy senki nem tud már visszacsatolni minket a keleti diktatúrák világába, de nagyon visszavetette a fejlődést ez a 12 év.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 15:32

Legalább 50 év kell hozzá.
csak úgy....
@Nyírfa: ezért is fontos orbánéknak,hogy a külföldre távozott magyarok szavazati lehetöségeit ne,inkább a külhoniakét támogassák! nagyon fura szitu,mikor a vett malacok döntenek a disznók sorsáról..
egy horvát és egy bosnyák ismerösöm szerint is,még 1990 ben utópia volt a jugó háború,és akkoriban európának még csak egy darab milosevicse volt..
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 16.49

Jaj, Rózsa, félek, hogy igazad van!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.53

'88-ban a legrosszabb álmomban sem fordult elő, hogy megtörténhet '89. Akkor sem akarjuk látni a jövőnket, amikor az már nyitja le a kilincset. Pedig csak az jön, amit megteremtettünk.
csak úgy....
@Nyírfa: 89 nem tehetet semmiröl ,ott csak kezdödött volna valami..,amit az éhesek lefölöztek és a mai napig mást sem csinálnak! a harácsolhatnék elvette az eszüket..
Nyírfa
@csak úgy...: 17.29

El. És ez a csalódás a magyarokban csak fokozódott az évtizedek során.
csak úgy....
@Nyírfa: inkább az évtizetegig tartó becsapások,ami 89 után sem változott...,sött!
a volt kiszes ifjak ,dobtak rá még néhány lapáttal...
azért az sem semmi,hogy elmondhatjátok magatokról,hogy ti vagytok európában a leg egyszerübben megvezethetö nép..
csak úgy....
@csak úgy...: ebben nincs semmi személyeskedés, csak a tapasztalat...
csak úgy....
@csak úgy...: g töröl,k köll oda..,még le leszek baßva a gondolkodásra képtelen írástudóktól! :)
Nyírfa
@csak úgy...: @csak úgy...: Értettem. Csak fura az a "ti". :)
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg arról csak "ti" tehettek! :)- persze ez az egy kalap alá mindet,egy nagyon szemét dolog! -erröl még a cigány is tudna citerázni..
csak úgy....
@Pegero: ...meg végre a titkosított ügynök akták is napfényre kerülnek ,még mielött kihalnak az érintettek...
Nyírfa
@csak úgy...: 18.50

Nem az egy kalap alá vevésre kaptam fel a fejem, hanem olyan kívülálló fílingje van annak a ti-nek. Mintha páholyból néznél minket: ti, ott a világ végi Magyarországon...miközben te is magyar vagy. Pontosabban ez a szülőfölded.
Az is furcsa, hogy megütötte a fülem, hiszen sokat álmodozom arról, hogy másutt élek, fejlettebb országok valamelyikében: úgy itt hagynám ezt a kócerájt. Szóval, meglepett a saját érzésem, ami általad támadt fel: lehet, hogy kötődöm ide?
Hát, most gondolkodhatom.:) Szeretem ám, ha olyat írtok, ami tűnődésre késztet. :)
csak úgy....
@Nyírfa: azt ugye említettem már,hogy orbánnak köszönhetöleg elmúlott a vészesnek tekinthetö honvágyam? -próbálok hálás lenni neki de fingom nincs,hogy hogyan..
azt viszont megfogadtam,hogy míg orbán és bandája bitorolja az országot,nekem ott nincs keresnivalóm! -hiszen ezek miatt léptem le!
amit ök produkáltak az utóbbi 12 évben,azzal még 12 hónapot sem tudtak volna kormányozni nyugaton,persze a magyar (állítólag) nem is európai...,hiába keveredett ,attól csak még jobban megkeveredett...
csak úgy....
@Pegero: a kurva anyád román,aki átjár onnan a fideszre szavazni..
ómió
És Mutyigeri "hiperpasszív nyelvvizsgáját" tisztázták már?
nezelodo
@CsipkeRózsa: Az is és ez is a szőnyeg alá lesz söpörve, nem harsogja az M1 és a többi "közszolgálati csatorna se", ahogy egykor a "Kredit Jenő" képviselő fiának az ügye is sumákban lett intézve. Hogy miért? Nagyon szemérmesek a fiúk! Szintén nem kapott ekkora publicitást a sümegi polgi párjának vásárolt érettségije, és az az után járó munkaköre és kétmillás havi fizetése sem. Ha már a Karácsony nyelvvizsgáját emlegeti fentebb a "kolléga" talán emlékezhetne az egykori szombathelyi orosz nyelvvizsga botrányra, meg a balatoni luxushajón történt fideszes polgi helyettesük kokós ügyére, vagy az a csikkóla sem számít, mint a Borkai szüzeknél? Ha ezen egy rivális politikust kaptak volna vetekedne az öszödi beszéddel, amit a fiúk azóta is a bibliájukként mondják fel, mert a valódi bibliát úgysem ismerik, így meghamísítani se tudják..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.