Alaptalanok a vádak, hamisak azok az állítások, amelyek szerint a főváros vezetése el akarta volna adni a Városháza épületét és az, hogy nem átlátható a fővárosi önkormányzat vagyongazdálkodása – mondta el Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés által a Városháza-ügy miatt létrehozott vizsgálóbizottság hétfői ülésén.

Karácsony Gergely tisztázta, hogy tényleg el akarta-e adni a Városházát
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

A több mint négyórásra nyúlt ülésen Karácsony Gergely hangsúlyozta: a fővárosi önkormányzat transzparens, áttekinthető módon gazdálkodik. Az egész ügy hamis, az ebben tett, a városvezetést támadó állítások semmilyen módon nem alátámaszthatók. Azok követtek el bűncselekményt, akik a felvett és nyilvánosságra került beszélgetésen úgy tűntették fel magukat, mintha befolyásuk lenne bizonyos döntésekre, akik törvénytelen módon lehallgattak és megrágalmaztak embereket.

A főpolgármester bejelentette: fővárosi vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Völner-ügy és a végrehajtói kamara, valamint egyes fideszes kerületek ingatlaneladásai közötti összefüggések feltárásra. Ezekben az ügyekben érintett a fővárosi önkormányzat, mivel az épületekre vonatkozó elővásárlási jogával nem tudott élni – tette hozzá.

Karácsony Gergely felháborítónak nevezte, hogy "kamu" hangfelvételek alapján "kamu" házkutatásokat tart a rendőrség és a vizsgálóbizottság elnökének, Kovács Péter XVI. kerületi polgármester (Fidesz-KDNP) azon kérdésére válaszolva, hogy szerinte a hangfelvételek nem valósak, úgy válaszolt: "azt állítom, hogy sz...rok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken", ugyanis emberek beszélgetnek egymás között, így semmit nem bizonyít a felvétel.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
zuglóban is szart a parkolási szerződésekre
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Kamu-Rinya-Geri!
Már anyád sem hisz neked!
jesz
Karácsony jó iskolát végzett...
-tagadni...tagadni...tagadni...
-ötös, leülhetsz!
sgl
Karácsonynak 3 hónap kellett választási időszakban, hogy az összehordott hazugságokat visszalapátolja, jó ideig a ventillátorba szarta.
Lefogadom, még nincs vége, mert képtelenek a helyzetet a fidesz ellen megfelő hatékonysággal kommunikálni.
Kifelé meg az jön le: ezek impotensek.
És ezt látjuk évek óta.

A fidesz homokszemből hegyet csinál, és azt masszírozza: kiszúr bármilyen támadható részt és azt mikroszkópon keresztül mutatja és hazudozik hozzá, magyarázza a semmit.
25 éve ez megy 25 éve ennek a fidesz taktikának nem találják az ellenszerét.
ki a hülye???
sgl
Észre kéne venni a fidesz 98 óta semmi mással nem kampányol, mint mások elleni gyűlöletkeltéssel, hazugságokkal, karaktergyilkolással azokkal szemben akik esélyesek ellenük, vagy pláne ha vezérszónokká vált és veszélyesnek érzi a fidesz.
Visszamutogat és hazugságokkal ócsárolja az ellenzéki kormámyzást, - ez leleplezhető, csak a mai ellenzék ostobaán kommunikál, szinte átlép ezeken a hazugságokon, ami aztán a fidesz szavazókat mozgósítja,- és egészen elképesztő módon azzzal operál: mit tenne az ellenzék ha nyerne, hogyan rombolná az országot, miközben amiket állítanak azt pont ők követték el vagy fogják elkövetni.
ómió
Akkor, Kerpel efftársad - a helyettesed(!) - hazudott, (szerinte te bíztad meg a "projekt bizottsági előterjesztésével"), vagy most te magad, Mutyigeri!?
durbincs
@sgl: @csak húgy...: @Horizont: @kereső: @kula: @jesz: úgy szopik ez mint csak maguk ? - a csille kenőcsből ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.