Minden eddiginél több a beteg, naponta kerülnek kórházba politikusok is. 

A 444.hu írta meg, hogy kórházba került Kunhalmi Ágnes, olyan rosszul lett a koronavírus-fertőzéstől. Az MSZP politikusa a Facebook oldalán számolt be arról, hogy szerda este szúrt a háta, majd hajnalban arra ébredt, hogy, mint írja, "mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül". Ezek után a Honvéd kórházba került. Mint írja, orvosai szerint lesz még pár nehéz napja, de reméli, egyre jobban lesz.

"Nagyon szépen kérek mindenkit, vegye fel az oltásokat, ez nem játék! Vigyázzatok magatokra!"-üzeni követőinek a kórházból Kunhalmi, aki, mint írja, két AstraZeneca és egy Pfizer oltást kapott.

Forrás: 444.hu

Nyitókép: Facebook

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kérdés mennyi idő telt el a harmadik után? Jobbulást kívánok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Rizikó: 17.55

Igen, ez figyelemfelkeltő, bár, ahogy @division: is megjegyzi, van ott választék bőven. De azt sem hiszem, hogy a covid előzékenyen lemondana a zsákmányról a többi javára.
Vagy nem kapunk valós információkat a kontinens fertőzöttségéről, vagy a lakosságot védi valami velük született vagy szerzett immunitás. Majd kiderül.
Nyírfa
@division: 18.24

Minden valódi más, mint mesterséges utánzata.
De azért egy gyógylámpa sem szimpla neoncső.
division
@csak úgy...: Senki nem nevezte sem niggernek, sem alantasnak az afrikai embereket. Nagy náluk a népesség, és a rossz higiéniai körülmények miatt ki vannak szinte minden rossznak téve, köztük a legveszélyesebb betegségeknek is. A szervezetük pont ezért képes jobban alkalmazkodni, amikor egy újabb vírus üti fel a fejét náluk. Nyilván rohadjon meg a világ, hogy nem nyújtanak számukra elegendő segítséget akár oltás, akár étel, ital, gyógyszerek, stb. terén, de ugye tudod, mennyien élnek ott? Ja igen, és a szokásos rosszmájúságod, személyeskedésed most is köztünk van...
division
@Nyírfa: Persze, a neon fényétől rendesen rosszul tudok lenni, nyilván más a Bioptron fénye. Afrikára visszatérve, az ő immunrendszerük szerintem már mindennel találkozott, amivel csak lehet.
Nessy
Afrikában másfajta fertőzések tizedelik időnként egy, egy település lakosságát,, és más a mi éghajlatunkon. Ök azokra szereznek bizonyos szintű immunitást, mi ezekre! Akkor van gond, amikor keverednek. Az pedig a mai röpködős világban pár óra alatt megtörténik!
Rizikó
@Nyírfa: Szerintem sok kozmetikázott statisztikát és valótlanságot szórnak szét és riogatnak. Készül az új világrend, ahol bármilyen törvény felülírható, hiszen veszély van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.