Miközben a közvéleménykutatások a mi előnyünket mérik, az emberek többsége mégis Fidesz győzelemre számít – írja Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

Márki-Zay: ezért számít a többség a Fidesz győzelmére
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje szerint ez az ellentmondás azért áll fenn, mert

az óriási állami pénzköltések, a mindenhonnan ömlő kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit.

Illetve létezik egy másik magyarázat, ami azzal számol, hogy a Fidesz krumpliosztással, buszoztatással, tömeges átjelentkezéssel, szavazatvásárlással, próbál majd szavazatokat szerezni. Ismerjük Orbán gonoszságát és elszántságát, ebben is van logika – magyarázta Márki Zay.

Orbán kihívója szerint viszont

a Fidesz ellőtte a puskaporát, és még így sem tudta átvenni a vezetést a kutatásokban. Illetve jó hír, hogy az Európai Parlamentben 60 képviselő sürgeti a tavaszi országgyűlési választások fokozott ellenőrzését.

Márki-Zay azt ígéri, minden szavazókörben ott lesznek, és nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését.

A választás így sem lesz kiegyenlített, hiszen hatalmas anyagi előnnyel rendelkezik a Fidesz, a közmédia jogellenesen működik, és a választás szabályait magukra szabták. Ez nem igazságos verseny, hanem a jogainkért, az életünkért folyó küzdelem. De többen vagyunk, igazunk van, és el fogunk indulni felfelé!

- tüzelte híveit az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Na, jó, kétségtelen...de ezt már tudtuk ! Azt azonban még nem tudhattuk, hogy te ott, te MZP ennyire gyenge teljesítményekre vagy képes ! Mi ez a vezetőszárazás már megint ? Hogy te arra is fel vagy készülve ... Nem elég nekünk ez a maffiabanda, még te is rontod az esélyeinket ?
tothjani
A Fasiszta propaganda mindent elsöpör, hiszen korlátlanok az anyagi lehetőségeik.
Fasizmus soha sehol nem szűnt meg választáson.
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.