Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége, az interjút közösségi oldalán is megosztotta.

Szabó Tímea szerint az Orbán-rendszer lényege: A fideszesek gazdagodnak, a szegény sorban élőket pedig eltapossák!
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Völner-ügyben nem az a legrosszabb, hogy loptak, hanem hogy a végrehajtókkal összejátszva úgy loptak, hogy ezzel időseket, betegeket, rokkantakat, egyedülálló édesanyákat tettek szó szerint az utcára. Erre nincs bocsánat!

- írja bejegyzésében.

Ez az Orbán-rendszer lényege: a fideszesek gazdagodnak, a szegény sorban élőket pedig eltapossák!

- tette hozzá.

Szabó Tímea feljelentést tesz a Schadl György által vásárolt túlárazott gyorstesztek ügyében. A politikus arra is kíváncsi lenne, hogy Varga Judit mit szól hozzá, hogy a beszerzést Völner Pál jóváhagyta. 

Teljesen egyértelmű, hogy Orbán Viktor egy bűnszervezetet működtet lassan 12 éve. Ezek az emberek az ő beosztottai, ha ő illetve Varga Judit nem tudnak arról, hogy egy államtitkár mit művel, hogyan szegi meg a törvényeket.. Völner Pál időseket, betegeket, egyedülálló édesanyákat semmizett ki és tett az utcára. Mert ne felejtsük el, hogy a végrehajtói kar az pontosan arról szól, hogy ezek az ember a saját nyerészkedésük miatt szerencsétlen, segítségre szoruló embereket tettek szó szerint az utcára.

- mondta a műsorban.

Azt gondolja, hogy ez Orbán Viktorig ér? A felelősség biztosan Orbán Viktorig érne ez ügyben? 

- kérdezte Rónai Egon.

Szabó Tímea szerint a felelősség egészen biztosan a miniszterelnökig ér. Arról is beszél, hogy ők már azzal is megelégednének, ha Varga Judit legalább ezért vállalna felelősséget.

Tudjuk, hogy a Pegasus lehallgatási botrányért is Varga Judit a felelős, ahogy ezért is, hiszen Völner Pál Varga Judit helyetteseként dolgozott ebben.

- állítja Szabó Tímea. Szerinte két eset áll fent: Varga Judit vagy nem tudott erről, vagy tudott róla, akkor pedig bűnrészes. Úgy gondolja mindkét esetben le kellene mondania. 

A teljes interjú itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarországon két dolog nő biztosan, Orbánék vagyona és a szegénység.
jesz
a címben megfogalmazottak az egész bolygóra érvényesek...ki hová született, illetve a lompos melyik végén van...

A mérhetetlen gazdag országokban is vannak szegények, csak mi nem annak látjuk őket..az ottani szupergazdagok életéről pedig semmit nem tudunk...(talán ahelyiek sem)

(mint ahogy itt sem) az tévedés, hogy a mai itteni gazdagok húúú de gazdagok...majd talán az unokáik.. ezek csak összelopják nekik a jövőt...

Ugyanis gazdagnak lenni ahhoz makulátlan múlt is kell..itt még nincs, csak a börtön árnyéka.
justhpeter
@jesz: Pont ezért lenne itt az ideje az ELSZÁMOLTATÁSNAK !!!
Eladott Ország
Magyarországon két dolog nő biztosan, Orbánék vagyona és a szegénység.
Toller Béla
Ez a Timea egy logikusan gondolkodó nő, nem nagyon lehet zavarba hozni hülye álkérdésekkel. Rónainak vargajuditot kellene mikrofonvégre kapnia, és neki feltenni a körösztkérdéseket ! Hja, az ATV ebben nem nagyon partner, háááát, akkor menni kellene onnan, nem ?
ómió
Nafene, "Timi-kém"! Már Cseh Guevarra, alias Botmixer Katalin efftársnőd meg Mártha efftársad is "Fideszesek" lettek, csak eddig "elfelejtetted" őket "Fideszesnek" hazudni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.