Két nappal azután, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter Orbán Viktor után Lázár Jánost is vitára hívta, be is futott a válasz.

Lázár követi Orbán példáját: ő sem áll ki vitára Márki-Zay Péterrel
Kép: Facebook/Lázár János

A kormánybiztos a Facebookon válaszolt arra, hogy miért nem áll ki Márki-Zay Péterrel, akivel amúgy Csongrád-Csanád megye 4. választókörzetében fog megmérkőzni április harmadikán.

Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget? Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára van szüksége. Az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rám. Minden másra ott van Márki-Zay Péter.

- üzente neki Lázár János.

Márki-Zay szombaton azt írta, bízik benne, hogy Lázár majd bátrabb lesz, mint a főnöke, hiszen az ellenzéki jelölt már Orbán Viktort is megpróbálta rábírni egy vitára, de aztán Dömötör Csaba államtitkár elmagyarázta, miért nem áll ki vitázni Orbán Viktor.

Forrás: Telex
Címlapkép: Facebook/Lázár János

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
NA NÁ . hogy nem ! Mit is mondanának , hogy loptunk , csaltunk , hazudtunk 12 éven keresztül ?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Dr. Proktor: éljék az életüket abban a baloldali nihilben és hazugságban amit maguknak csináltak...nem kell nyilvánosságot biztosítani nekik előzékenyen...
telegdilaci
@bence:Hogy állhatnának ki a számukra kellemetlen kérdésre mit mondhatnának,véletlenűl kiderülne róluk az igazság,az meg választások előtt nem engedhetik meg maguknak!
ómió
Szintén nem híve a hazudozóversenynek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok