Márki-Zay Péter nemcsak miniszterelnök-jelöltként, hanem hétgyermekes édesapaként is kiáll a tanárok mellett.

 "Túlterhelve, megregulázva, éhbérért végzik a munkát" – Márki-Zay Péter apaként is kiállt a tanárok mellett

Fotó: Facebook

Hétfő reggel kétórás figyelmeztető sztrájkot tartottak a pedagógusok. Márki-Zay Péter a Facebook-oldalán írt arról, hogy nemcsak miniszterelnök-jelöltként, de hét gyermek édesapjaként is kiáll a tanárok, a közoktatás megújítása és a jövő mellett.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Szent-Györgyi Albert szavait idézve ír arról, hogy "olyan lesz a jövő, amilyen a ma iskolája".

"Ha a ma iskolája, a közoktatás mai viszonyai határozzák meg a jövőnket, akkor minden szülőnek, aki velem együtt arról álmodik, hogy a gyerekei többre vihetik, oka van az aggodalomra. És oka van a változás akarására is. Aki gyermekét iskolába viszi vagy engedi reggelente, akinek van tanár ismerőse, az pontosan tudja: a pedagógusok túlterhelve, megregulázva, éhbérért végzik azt a munkát, amin a jövőnk múlik"

- fogalmazott Márki-Zay.

Forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu

Fotó: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Lilu nevű nagyeszű celebet kérjék fel tanácsadónak...ő tudja ki kivel van...
csak úgy....
@Namely: te miért nem a kásler,aktuális oktatási modelljével foglalkozol? :)
-vagy arról már tudsz mindent?
Néro
"Túlterhelve, megregulázva, éhbérért végzik a munkát" a tanárok. Ez nem igaz ! Magyarországon ez a Mészáros ,Orbán Tiborc ... családokra igaz. Megmodhasssa minden Fityma savazó is.
Azért járnak béééééékemenetre , hogy erre felhívják a figyelmet.
Namely
@csak úgy...: ha valaki kritizál valamit, akkor illendő lenne elmondani, hogy ő maga mit tenne, és konkrétan mi a rossz. Konkrétan. Nem pedig ahogyan fent van.
Arról nem is beszélve, hogy mivel ő akarja elcsábítani az országot a jelenlegi férjétől, el kellene mondani, hogy mellette milyen élete lenne.
Nessy
@csak úgy...: Rosszabb! Akkor még volt a tanárnak lehetősége, hogy a történelem mellett az adott kor gazdasági és egyéb viszonyait is elmondja! Vagy latin órán megismerjük az olasz művészetet napjainkig. Ének órán a zene irodalom nagyjainak a műveit hallgattuk a tanár által behozott lemezjátszón, lemezéről.Volt magyar tanár, aki magnót hozott, és kazettáról színész nagyjaink mondták el a verseket! Egész más volt, úgy megtanulni, mint csak olvasva, vagy felolvasva! Mentségemre, hogy a negyvenes évek végén, ötvenes évek első felében voltunk diákok,. 57-ben érettségiztünk.
ómió
Az az "éhbér", Maki efftárs, bizony, csak akkor volt "efftársi humánerőforrás", amikor a bolsi tetübandád lenyúlt tőlük egy havi fizetést És ezt onnan tudni, hogy a tanár efftársaid ezt szinte még ünnepelték is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok