Ahogy arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a Klubrádióban azt találta mondani, hogy: "Az egész Városliget projekt értelme olyan szempontból felfoghatatlan, hogy a 21. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, ami talán belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk.”

Karácsony “megöléséről” elmélkedik Néző László, Bencsik és Gajdics
Fotó: Youtube.hu

A Fidesz-KDNP és a kormánypárti média is kiborult a kijelentésen, a KDNP szerint pedig Karácsony Gergely verbális erőszakot követett el egy keresztény szimbólumon.

A 444.hu számolt be arról, hogy a legutóbbi Sajtóklubban 18 percen át őrjöngött ezen Bayer Zsolt és Gajdics Ottó is, Bencsik András pedig „Hugyos Gergőnek” nevezte Karácsonyt, akit szerinte „ki kell tagadni az emberi civilizációból”, mert a szemében elveszítette az „emberi méltóságát” is. 

De közülük is talán a Karácsonyt „Fütyőkének” nevező Néző Lászlónak, a Mediaworks-központ főszerkesztőjének sikerült a legnagyobbat mondania:

Karácsony ugye nyírkarászi, elméletileg egy nyírségi gyerek, na most ha Nyírkarászban ezt nyíltan elmondaná, vagy Nyírkarászon megjelenne mondjuk a vasárnapi mise után, nem biztos, hogy további főpolgármesteri babérokra is pályázhatna, mert esetleg nekrológot kellene róla írni, mert a nyírkarásziakat ismerve, én mellette voltam, tanítottam a Berkesz nevű faluban, az Nyírkarász mellett van, úgyhogy ismerve őket nem biztos, hogy ezt nagyon eltűrnék. És nem is értem, hogy egy nyírkarászi gyerek hogy ejthet ilyet ki a száján, mert bármennyire is vallástalan most már a világ nagy része, azért még falun az emberek többsége még, ha nem is jár templomba, de mégis átéli a kereszténységet.

A lap azt is megjegyezte, hogy Karácsony Gergely egyébként a gyerekkorát nem Nyírkarászon, hanem a szomszédos Nyírtasson töltötte.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: Youtube

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem értem a keresztény szervezetek miért háborodnak fel ezen. Ez nem kijelentés volt, hanem hasonlat, ami nagyon is ül. Ugyanis aki egy parkba építkezik, attól kitelik az is, hogy a szentelt vizes edénybe hugyozzon, ahogy teszik azt a NER elvtarsak a Varosliget eseteben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
ez a triumvirátus ész nélkül felelőtlenül ? mert pártkönyv mindet takar lassan majd még aktiválják magukat utánna VÁC ?
almalibre
@Pági: @Yoda69: “Karácsony megöléséről elmélkedik” = azon gondolkodik, hogyan lehetne megölni Karácsonyt
Ha más jön ki, rossz fordítóprogramot használtok.
Toller Béla
Azt magyarázzátok meg, hogy mégis, akkor miért pisiltetek bele a szenteltvíz tartóba ?
Rizikó
@Yoda69: Szerinted engem érdekel a fölényes, liberális vergődésed? Nem vagy magyar. Nem törődöm a véleményeddel. Ráadásul semmi nem indokolja a gőgödet, csak a butaság!
Yoda69
shikari, mar megint ezzel a magyar kérdéssel jössz?
Mar ezerszer megmondtam, azért, mert kaptal a tahótól egy magyar útlevelet, meg nem lettel magyar. Nem születtél Magyarországon, nem itt fizetsz adod, magyar lakcímed sincs.
Ugyhogy a zabaetetodet helyezd alapállásba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.